FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Fragt

Totalt 0

Bestil senest 20. december, åbent køb til februar. Læs mere her

Computer mus og tastaturer til Mac og Macbook

Mus og tastaturer Hvis du leder efter mus til Mac / Macbook, tilbyder vi en bred vifte af computertilbehør til forskellige situationer. Her finder du både ergonomiske computere og musepuder samt trådløse Bluetooth-tastaturer, der kan tilsluttes til flere enheder. Se også vores støv- og vandtætte tastaturovertræk for yderligere at beskytte din Mac. Læs mere om computer mus og tastaturer til Mac og Macbook

Udvalgte produkter (30 af i alt 205)

Læs mere om computer mus og tastaturer til Mac og Macbook
Computer mus og tastaturer til Mac og Macbook

Sådan vælges det rigtige tilbehør

Den første ting, du skal huske på, når du vælger en mus og et tastatur til din Mac, er hvad du har brug for. Hvis du har brug for et tastatur til arbejde, er alle de ekstra funktioner, du har brug for til spil, ofte unødvendige. Kvalitet og prisniveau er også vigtige, da det er to faktorer, der ofte hænger sammen.

Fordele ved mus og tastatur

Brug af et Mac-tastatur gør det lettere for dig selv, hvis du skriver meget tekst. Touch-funktionen på en Mac fungerer normalt godt, men er ikke særlig ergonomisk. Hvis du har brug for at være hurtig, er det meget mere effektivt at arbejde med en trådløs eller tilsluttet mus. Skrivebordsmåtte og ergonomisk musemåtte er uundværligt tilbehør til at arbejde mere effektivt, uanset om du skriver en e-mail eller en bog.

Forholdet mellem kvalitet og pris

Ivrige spillere vil normalt have det bedste udstyr. Her finder du alt hvad du behøver til tilbehør til både arbejde og fritid. Hvis du ikke er ligeglad med funktioner, kan du vælge en billigere version, der også udfører det nødvendige arbejde. Et vandtæt tastatur eller tastaturdæksel er især velegnet, hvis din Mac udsættes for væsker. Hvis du vil have mere bevægelsesfrihed, kan det betale sig med et trådløst tastatur eller en computermus.
Tillbage