FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
cricut
magsafe
projektor
ipad
ram
ram mount x
tasker
cover
nomad
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
mikrofon
magsafe oplader
cover 6
ta
  • Melitta Purista 300 Espressomaskin
  • Melitta Purista 300 Espressomaskin
  • Melitta Purista 300 Espressomaskin
  • Melitta Purista 300 Espressomaskin
  • Melitta Purista 300 Espressomaskin
  • Melitta Purista 300 Espressomaskin
  • Melitta Purista 300 Espressomaskin
  • Melitta Purista 300 Espressomaskin
Art. nr. V21416

Melitta Purista 300 Espresso maske

Ligesom navnet indikerer, har Purista en enkelt mission: at brygge kaffe, der smager som kaffe skal smage - rigtig godt.

Læs mere
Sort
3.209 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 2år
Præcis som navnet indikerer, har Purista en enkelt mission: at brygge kaffe, der smager som kaffe skal smage - rigtig godt! Og Purista kan endnu mere.

Det er en af de slankeste fuldautomatiske kaffemaskiner på markedet. Men selv det bedste design kan kun imponere, hvis funktionerne også er fremragende. Og det gør Purista: Et moderne frontpanel, store, integrerede knapper og et stort rat gør den nem at håndtere. Den nydesignede drypbakke har en rustfri stålplade med en integreret højkvalitets ridsefri plastindsats.

Melitta Companion App
Den gratis app hjælper dig med at bruge din fuldautomatiske kaffemaskine. Uanset om du har brug for praktiske hjælpevideoer, interessant information om kaffenydelse eller praktiske servicefunktioner, skal du blot downloade appen for at opdage og bruge dens mange funktioner.

Hviskestille mølle
Nu kan du drikke friskmalet kaffe, mens alle andre sover. Denne fuldautomatiske kaffemaskine har en ekstremt støjsvag stålkværn, der kværner kaffebønnerne hurtigt og stille.

Favorit kaffefunktion
Ved du, hvad du vil have, og du vil have det hurtigt? Gem din ønskede kaffestyrke og mængde, så skal du blot trykke på din favorit kaffeknap. Din fuldautomatiske kaffemaskine klarer resten.

Et lille mirakel
Purista er virkelig slank - kun 20 cm bred! Vi har ikke brug for mere plads end det til Melitta ® -teknologien af høj kvalitet.

Aromatisk kaffenydelse
Den nye pumpe garanterer en ideel kontakttid mellem kaffe og vand. Du kan nu nyde de to klassikere Espresso og Café Crème med endnu bedre udviklede smage.

Justerbar kaffestyrke
Stærk om morgenen, men helst ikke om aftenen? Som du ønsker - kaffestyrken er nem at justere efter hvad du har lyst til i øjeblikket,
fra mild til medium eller stærk. Du kan selvfølgelig også justere mængden af kaffe. Varieret - lige som du vil have det.

Aroma Extraction System (AES)
Mere smag ved forbrygning: Den friskmalede kaffe fugtes med vand inden selve brygningsprocessen. På den måde frigives smagene bedre, og hvor ender de så? I din kaffe, selvfølgelig.

Service knap
Med serviceknappen kan du nemt få adgang til rengørings- og afkalkningsprogrammerne, indstille bryggetemperatur og vandhårdhed samt den automatiske sluk-funktion. Selv at udskifte filteret er nemt som en plet.

Dobbelt kop tilstand
Delt fornøjelse er dobbelt fornøjelse - med Double Cup Mode kan du lave to kopper espresso eller café creme på samme tid. Det er selvfølgelig også en god funktion for dem, der drikker meget kaffe.

Display med LED-symboler
Det siger sig selv - LED-displayet med røde symboler gør det nemt og bekvemt at bruge den fuldautomatiske kaffemaskine.

Justerbar kaffeudtag i højden
Udtaget kan justeres i højden op til 135 mm, så du også kan bruge glas eller ekstra store krus.

Anti-ridse
Den nydesignede drypbakke har en rustfri stålplade med en integreret højkvalitets ridsefri plastindsats.

Aftagelig bryggeenhed
Hele bryggeenheden er nem at fjerne og nem at rengøre. Indvendigt er maskinen tilgængelig og kan rengøres uden problemer.

Kompatibel med vandfiltre
Brug Melitta Pro Aqua vandfilteret til at få kaffen til at smage endnu bedre. En anden fordel er, at du kun behøver at afkalke maskinen én gang om året.* Hvorfor? Filteret forhindrer så længe som muligt kalkaflejringer i vandsystemet.

*Baseret på 120 ml stor kop, seks kopper om dagen og udskiftning af filteret seks gange i henhold til maskinens specifikation.

Automatisk rengørings- og afkalkningsprogram
Kommunikation er alt. Din fuldautomatiske kaffemaskine giver dig besked på displayet, når den skal renses eller afkalkes.

Farve: Sølv, sort

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng