FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Fragt

Totalt 0

Playfinity Smartball Speedy Ball

 • Playfinity Smartball Speedy Ball
 • Playfinity Smartball Speedy Ball
 • Playfinity Smartball Speedy Ball
 • Playfinity Smartball Speedy Ball
 • Playfinity Smartball Speedy Ball
 • Playfinity Smartball Speedy Ball
 • Playfinity Smartball Speedy Ball
 • Playfinity Smartball Speedy Ball

Playfinity Smartball Speedy Ball

Art. nr. V7113

Speedy Ball gør spil meget sjovere og frem for alt aktivt. Pakken består af en kugle og en sensor (spilkonsol).

Mere information
589 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Garanti: 1 år

Findes i følgende kategori(er):

 • Forbindes trådløst til mobil- og pela med forskellige apps
 • pela dig selv eller med venner, bliv inspireret til at være aktiv
 • En god sundhed og fitness produkt

Speedy Ball gør pela nit meget mere sjov og frem for alt, aktiv. Det er pakken bestående af en bold og en sensor (spilkonsol). Den smarte sensor er trådløs og har en rækkevidde på op til 70 meter og en batterilevetid på 80 timers spil. acer i bolden og forbinder til din telefon og downloader apps, så du er klar til at spille.

Hvad kan Smartball gøre?
Smartball genkender dine kast, din boldmodtagelse og hvis du savner det. Det måler også hastigheden, højden, hvor lang tid det er i luften og tempoet. Der er spil, som du kan pela dig selv eller sammen med venner. Du kan også forbinde op til seks bolde, så seks forskellige grupper kan pela sammen eller konkurrere. Resultatet gives i realtid på telefonen.

Hurtig bold:
Dette er en alsidig bold med hoppe og vægt i middelklassen. Velegnet til alle apps, der er angivet nedenfor. Den har en diameter på 98 mm og vejer 120 gram. Den har et blødt greb og er lavet af polyurethan med ABS kerne.

sensor:
Dette er selve spilkonsollen, som du forbinder med din telefon og acer i bolden. Den vejer 20 gram og drives af et standard CR2032 knapcellebatteri (medfølger). Den har Bluetooth 4.2 og en rækkevidde på op til 70 meter. CE og EN71 godkendt til brug i sport og leg. Vandtæt til IP67 standard.

High5 app:
Denne app er tilgængelig for både Android og iOS, og den åbner en ny verden af boldspil. Den smarte bold registrerer hastighed, højde, kraft, kaste og modtagelse af bolden. Her kan du kombinere mange forskellige spil. Hvem kaster den højeste? Hvem kaster den hurtigste? Hvem modtager de fleste bolde og mange flere variationer af spil. Alle spil i appen er gratis. Derudover kan du i appen bygge dine egne spil.

Trix app:
Hvis du kan lide at jonglere med bolden, så er det den app der gælder. En udfordring, hvor du kan konkurrere i forskellige tricks, træne din boldkontrol, du kan konkurrere om point, film og udfordre dine venner. Tilgængelig til Android og iOS.

Håndbold app:
Med denne app får du flere forskellige mandlige bold øvelser. Her kan du se, hvad du skal forbedre og hvad du allerede har det godt. Du kan også pela med op til seks bolde samtidigt fra en mobil, så flere kan pela mod hinanden. God app til både træning og konkurrence.

Bedste sundhed og fitness produkt:
Den smarte bold er udviklet i Norge og vandt guldnøglen til det bedste sundheds- og fitnessprodukt.

Pakken indeholder:
Speedy Ball, Sensor (spilkonsol), batteri.

passer: iPhone , iPad
Farve: appelsin
materialer: ABS & polyurethan
Mål: 98 x 98 mm
Vægt: 120 gram

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Stäng