FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Højttalere

Højttaler med radiofunktion

Vi tilbyder et stort udvalg af højttalersystemer i mange forskellige designs, der også har integrerede radioer af forskellige typer. De fleste modeller er udstyret med forskellige typer opladningsfunktioner til din iPhone og andre smartphones.
Læs mere Højttaler med radiofunktion

Sorter efter:

Læs mere Højttaler med radiofunktion
Opladning kan ske både trådløst og via kabel fra enhederne.

Vælg mellem vores store udvalg

I vores velsorterede sortiment finder du en række produkter, som du kan tilslutte til din iPad eller iPhone , når du vil streame musik. Da de fleste af dem også har integreret FM eller clockradio, har du uendelige muligheder for at lytte til dine favoritter med en lydkvalitet, der slår det meste.

Indrettet med stilfuldt og funktionelt tilbehør

Højttalere og radioer i vintagestil er blevet noget af en trendy indretningsdetalje, som mange ønsker. Her finder du også flere produkter, der omfatter moderne versioner af den klassiske pladespiller til vinylplader. Lad din nye clockradio også blive en stilfuld indretningsdetalje!

Oplad trådløst med Qi

De fleste højttalersystemer med indbygget radio giver også mulighed for at oplade dine mobile enheder helt uden ledning. Alle iPhone modeller fra 8 og opefter har understøttelse af trådløs Qi-opladning. Ofte er der også USB-A-stik, så du kan oplade både din iPhone og en anden enhed på samme tid.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk