FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
cricut
ipad
næt taske
magsafe
taske
brodit
projektor
ram mount x
tasker
ram
nomad
cover
powerbank
apple
iphone 15 pro max
magsafe oplader
laptop stand
Powerbank

Powerbanker med 10001 - 20000 mAh

Er du ofte på farten og måske har svært ved at lade din mobiltelefon op i skole- eller arbejdsdagen, kan en powerbank være en god investering. En powerbank er simpelthen en bærbar oplader, som du kan bruge til at oplade din iPhone .
Læs mere powerbanker med 10001 - 20000 mAh

Sorter efter:

Læs mere powerbanker med 10001 - 20000 mAh
Vi tilbyder et stort udvalg af powerbanks i forskellige designs og prisniveauer. Fælles for dem alle er, at de er af god kvalitet.

Hvilken kapacitet?

I denne kategori finder du powerbanks med en ladekapacitet på mellem 10.001 og 20.000 milliamperetimer. For at få en idé om, hvor langt opladningsbeløbet kan gå, kan du oplade en iPhone 13 op til 10 gange med den kapacitet. Så skal du oplade din powerbank igen.

Hvilken powerbank skal jeg vælge?

Skal du bruge din powerbank til at oplade din iPhone mange gange i træk, er det godt at vælge en model med høj strømstyrke. Har du derimod tendens til at lade din mobil op sporadisk, kan en powerbank med et lavere antal amperetimer lige så godt passe.

Vælg gode funktioner

Tænk over, hvilke funktioner du har brug for, og hvilke detaljer der interesserer dig. Vores powerbanks kommer med en række forskellige funktionaliteter og specielle funktioner. Hos os finder du modeller med LED display, indbyggede solceller, integreret lommelygte og meget mere. De fleste enheder er også udstyret med både USB-A og USB-C. Du kan også vælge, om du vil kunne oplade en, to eller tre mobiltelefoner på samme tid.

Powerbanks til forskellige behov

Det vigtigste, når det kommer til at vælge den rigtige powerbank, er, at du køber et produkt, der opfylder dine behov og krav. Har du brug for en kraftfuld enhed, der også har et forstærket kabinet, der gør den mere slagfast? Eller er det nok med en lille, fleksibel powerbank, der nemt glider ned i lommen eller tasken? Når du har svaret på det, ved du også, hvilken powerbank i vores sortiment du skal vælge.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk