FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
  • Pawbby Dog and Cat Water Fountain
  • Pawbby Dog and Cat Water Fountain
  • Pawbby Dog and Cat Water Fountain
  • Pawbby Dog and Cat Water Fountain
  • Pawbby Dog and Cat Water Fountain
  • Pawbby Dog and Cat Water Fountain
  • Pawbby Dog and Cat Water Fountain
  • Pawbby Dog and Cat Water Fountain
Art. nr. V48745

Xiaomi Pawbby Hunde- og Kattevandfontæne

Sørg for, at dit kæledyr har konstant adgang til frisk, rent vand. Denne fontæne fra Pawbby tilbyder 4-trins filtrering for effektivt at fjerne forurenende stoffer.

Læs mere
659 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 6 månader
Sørg for, at dit kæledyr har konstant adgang til frisk, rent vand. Denne fontæne fra Pawbby tilbyder 4-trins filtrering for effektivt at fjerne forurenende stoffer. Samtidig fungerer den ekstremt støjsvagt, og brugen er lettet af Xiaomi Home-appen.

Enheden sætter også vandet i bevægelse for at tiltrække dit kæledyrs opmærksomhed og tilskynde dem til at drikke. Samtidig er den meget nem at rengøre. Produktet er velegnet til voksne katte, såvel som små og mellemstore hunde.

Skabt til dit kæledyr

Pawbby-fontænen kan konstant sætte vandet i bevægelse og efterligne en bjergstrøm eller flod. Dette gør det mere attraktivt at drikke for kæledyr. Derudover er enheden bøjet i en 7° vinkel, som et resultat, kan firbenede kæledyr bruge den komfortabelt.

4-trins filtrering

Vær sikker på, at dit kæledyr kun drikker rent vand, fri for skadelige partikler. Pawbby er udstyret med et 4-trins filtreringssystem for effektivt at fjerne snavs. Et særligt PP-plastnet fanger hår og pels, mens PET-bomuld blokerer andre forurenende stoffer. Aktivt kul fjerner ubehagelige lugte og klorrester, og ionbytterharpiks håndterer perfekt calcium- og magnesiumioner, som blandt andet bidrager til dannelsen af aflejringer.

Lydløs drift

Springvandet arbejder overraskende stille - takket være et gennemtænkt design var det muligt at eliminere de høje lyde af vandsprøjt. Enheden er desuden udstyret med en pumpe af høj kvalitet, der reducerer støj. Alt dette betyder, at springvandets volumen kun er omkring 30dB.

Du behøver ikke at bekymre dig om forstyrrende lyde, der forstyrrer din hvile eller skræmmer dit kæledyr!

Smart kontrol med en app

Nu kan du styre din enhed endnu mere komfortabelt. Bare føj det til Xiaomi Home-appen! Når du gør det, vil du modtage praktiske notifikationer, der minder dig om at genopfylde vand, rense drikkevandet eller udskifte filteret. Du kan også nemt skifte mellem de 2 tilgængelige tilstande.

I normal tilstand frigiver springvandet vand 24 timer i døgnet, mens det i Smart-tilstand gør det kontinuerligt hele dagen og med mellemrum om natten.

Brugervenlig

Et indbygget vindue giver dig mulighed for til enhver tid at kontrollere vandstanden i tanken, og en farverig baggrundsbelysning vil minde dig om, hvornår du skal genopfylde. Du kan også slukke for indikatoren med en knap, så den ikke forstyrrer dig om natten.

Springvandets kapacitet er hele 2 liter, hvilket er nok til omkring 4-7 dage. En lille mængde vand kan også opbevares i låget - så dit kæledyr kan drikke, selvom der er strømafbrydelse.

Forbedret design

For at skifte vandet i tanken skal du blot løfte håndtaget - enheden slukker automatisk og genoptager, når du sætter låget på den igen. Derudover gør springvandets modulære design det meget nemmere at rengøre.

Plast af høj kvalitet blev brugt til at fremstille produktet, og dets nylonflettede kabel er ekstremt holdbart. Derudover øger en stor base og skridsikre puder springvandets stabilitet.

Farve: hvid
Model: MG-WF001EU / Smart Pet Fountain
Kapacitet: 2 liter

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng