FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
  • Petoneer Fresco Mini Plus Smart Water Fountain
  • Petoneer Fresco Mini Plus Smart Water Fountain
  • Petoneer Fresco Mini Plus Smart Water Fountain
  • Petoneer Fresco Mini Plus Smart Water Fountain
  • Petoneer Fresco Mini Plus Smart Water Fountain
  • Petoneer Fresco Mini Plus Smart Water Fountain
Art. nr. V25057

Petoneer Fresco Mini Plus Smart Vandfontæne

Det 4-trins filtreringssystem og bjergstrømsinspirerede væskecirkulation garanterer total sikkerhed for dit kæledyrs sundhed.

Læs mere
529 kr
Ikke på lager, 2-6 uger
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 2 år
Designet til katte samt mellemstore og små hunde. Det 4-trins filtreringssystem og bjergstrømsinspirerede væskecirkulation garanterer total sikkerhed for dit kæledyrs sundhed. Styr enheden med en dedikeret app eller en praktisk knap.

Fire filtreringsfaser

Fresco Mini-fontænen tilbyder et unikt 4-trins filtreringssystem. Det første trin er tilbageholdelse af større partikler ved hjælp af et specielt PP-materiale. Dette efterfølges af filtrering med et KDF-filter, derefter ledes vandet gennem et aktivt kulfilter og til sidst gennem et ionbytterharpiksfilter. Som følge heraf gør springvandet det muligt at forsyne dyrene med renere vand.

Performance inspireret af naturen

Frisk, rent vand, der næsten ligner en bjergstrøm? Petoneer Fresco Mini gør det muligt! Cirkulationen af væske er designet til bedst at tilfredsstille dit kæledyrs tørst og give en utrolig forfriskning.

Led lamper

Enheden er udstyret med et vindue, der giver dig mulighed for at kontrollere vandstanden. Du behøver dog ikke at gøre dette hele tiden. Fresco Minis intelligente sensor vil gøre det for dig! Takket være det vil specielle LED"er give dig information om vandstanden i beholderen. De vil også minde dig om, hvornår det er tid til at skifte filteret. På den måde kan du uden problemer sikre dig, at dit kæledyr altid har adgang til en frisk og ren drink.

Nem håndtering - intuitiv applikation

Vandbeholderen er designet på en sådan måde, at dens betjening er hurtig og intuitiv. Bare tryk på en knap for at bruge dens funktioner. Tryk én gang - enhedens LED-indikator tænder eller slukker. Tryk og hold - filtertimeren nulstilles. Brug Petoneer appen til at styre enheden - du kan tænde eller slukke for den eksternt, justere den til dine præferencer og endda skabe smarte scener.

Smart design

Vandfontænen er kendetegnet ved sit praktiske, brugervenlige design. Med en kapacitet på 1,9 liter kan den give dine kæledyr rent vand efter én genopfyldning, selv i flere dage. For at rengøre Fresco Mini skal du blot tage beholderen af. Når den løftes, afbrydes strømmen automatisk for at beskytte enheden mod kortslutning. Springvandet er vippet i en 7° vinkel, hvilket sikrer, at dine kæledyr kan drikke komfortabelt uden at risikere smerte eller rygskade. Derudover sørger skridsikre puder for, at produktet er stabilt og de høje kanter forhindrer vand i at løbe ud.

Ekstremt stille

Enheden bruger en speciel lavspændings DC-pumpe. Dette gør den ikke kun ekstremt effektiv, men også usædvanlig støjsvag takket være dens reducerede vibrationsfrekvens. Som følge heraf overstiger støjniveauet for Petoneer Fresco Mini ikke 35 dB.

Kompatibel med TUYA-systemet

Petoneer Fresco Mini Plus er baseret på TUYA platformen. Det betyder, at den er kompatibel med andre produkter, der bruger TuyaSmart. For at give dig den bedste brugeroplevelse er Petoneer appen også udviklet baseret på Tuya-protokollen. Dette gør den ekstremt intuitiv, nem at bruge og alligevel funktionel, hvilket giver dig en række ekstra funktioner.

I emballagen

  • Fresco vand springvand
  • Filter

Passer til: iPhone eller anden smartphone
Farve: hvid
Måle: 180 x 175 x 147 mm
Tankvolumen: 1,9 liter
Protokol: Trådløst internet

[OUTOFSTOCK]

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng