FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
cricut
projektor
ipad
proclip
ram
ram mount x
tasker
cover
nomad
magsafe
ipad cover 10,2
mikrofon
headset
cover 6
ta
  • Yunmai Smart Skipping Rope
  • Yunmai Smart Skipping Rope
Art. nr. V64419

Yunmai Smart sjippetov

Træn din kondition og springevne med et smart hoppereb, der bliver din personlige træner. Med sensorer i håndtagene vil sjippetove overvåge din kropsrytme for at optimere hver træning.

Læs mere
219 kr
Ikke på lager, 2-6 uger
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Træn din kondition og springevne med et smart hoppereb , der bliver din personlige træner. Med sensorer i håndtagene vil sjippetove overvåge din kropsrytme for at optimere hver træning.

Begynd at øve fra begyndelsen

Hoppetov er på trods af sit udseende et af de mest alsidige træningsredskaber. Brugt i mange sportsgrene hjælper det med at forbrænde fedt og udvikler mange muskelgrupper. Nu kan du spore din springtræning med Yunmai smarte sjippetov.

Præcise mål

Præcise sensorer er indbygget i grebene til at overvåge din træning, og Bluetooth 4.0 smart-chippen sender aten til din smartphone. Teknologien arbejder med multi-point overvågning og arbejder med en dedikeret algoritme, der registrerer hvert hop.

Detaljeret rapport

Få en præcis rapport om dine fremskridt og information om din krop. Brug den dedikerede mobilapp - indstil antallet af gentagelser for hver træning, log data og tæl forbrændte kalorier. Yunmai giver mulighed for at forudindstille forskellige træningsprogrammer og informere træneren med vibrationer, når målet er nået.

Regulering for alle

Takket være det unikke aten sign med justeringsspænde kan brugerne frit justere længden af hopperebet til dets højde. Dette er en hurtig og bekvem løsning, der gør springrebets længde ikke noget problem for dig.

Langtidssjov under træning

Rebet kan arbejde i omkring 150 dage på en enkelt opladning. Det indbyggede batteri oplades via en MicroUSB-forbindelse. Den er ideel til både professionelle og amatøratleter, der værdsætter at have det sjovt med træning mere end at opnå bedre resultater.

Farve: Sort
Længde: 3 meter
Forbindelse: Bluetooth

[OUTOFSTOCK]

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng