FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
airtag
magsafe
cricut
pow
næt taske
ipad
taske
ram mount x
tasker
brodit
nomad
ram
laptop stand
cover
usb a til usb c
powerbank
iphone 15 pro max
apple
ipad stand
3D 3D-scanner

3D-scanner til Mac

Nu har du muligheden for at designe dine 3D-modeller selv. Så har du en designer gemt i maven, så er en 3D-scanner måske noget for dig.
Læs mere 3D-scanner til Mac

Sorter efter:

Læs mere 3D-scanner til Mac
Hvis du har adgang til et fysisk objekt, kan du med en 3D-scanner skabe en digital model af dette. Denne 3D-model kan du senere vælge at printe på ny. På denne måde kan du eksempelvis lave reservedele til børnenes legetøj eller lignende.

Lav dine egne print eller få printet udefra

Når du anvender en 3D-scanner, giver dette flere muligheder. Du kan som sagt selv printe de 3D-modeller, du får scannet, men du har også mulighed for at få printet objekterne ude. Et firma, der laver 3D-print, vil som regel bede om en digital fil af det, du ønsker printet. Med en 3D-scanner kan du nemt og hurtigt fremskaffe disse fornødne filer, så du kan få dine objekter printet.

Når du scanner objekter med en scanner, har du også mulighed for at redigere disse. Hvis du eksempelvis har et objekt, du ikke er helt tilfreds med, har du så mulighed for at scanne objektet, redigere objektet og printe det på ny. Dette kan eksempelvis være rart, hvis du ønsker små justeringer for at tilpasse et produkt til netop dine behov.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk