FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

brodit holder
taske
airtag
pen
pow
ipad 6
ram mount
brodit
cricut
oplader
næt taske
ipad air 4
ta
iphone 11 pro cover
macbook air 13
iphone x cover
ipad cover
nexa
iphone 13 pro cover
iphone 12 mini
3D

Tilbehør til Mac - 3D

Med en Mac har du mange forskellige muligheder, hvis du har det rette tilbehør. En meget populær ting til Mac er tilbehør til 3D printere og 3D scannere.
Læs mere tilbehør til Mac - 3D

Populære produkter (24 af i alt 24)

Læs mere tilbehør til Mac - 3D
Her på siden finder du et rigtig stort udvalg til netop 3D udstyr til din Mac.

3D printere

3D printere er gennem de senere år blevet utrolig populære. Hvad enten du arbejder med 3D-print eller blot har det som hobby, kan du derfor få stor glæde af en 3D printer. Med en 3D printer kan du få mange fordele både som hobby, men også forretningsmæssigt. Med den rette tid investeret kan du lave nye, komplekse og spændende produkter i plastik. Du finder både printere og plastiktråd til printerne her på siden.

3D scannere

En 3D scanner giver ligesom printeren mange muligheder. Her kan du simpelthen scanne en digital 3D model af et fysisk objekt. Ofte bruges 3D scannere til digitalisering af både små og meget store komponenter. Et godt eksempel her er store 3D scannere, der kan scanne hele vindmøllevinger. Her på siden finder du scannere til Mac i mindre skalering, der egner sig rigtig godt til dig, der ønsker at scanne objekter og skabe en digital kopi af disse.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk