FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Ergonomi Balance bolde

Balancebolde for bedre ergonomi på hjemmekontoret

En balancebold styrker dine kernemuskler, samtidig med at den bidrager til en bedre kropsholdning. Det er et perfekt værktøj til at forbedre din ergonomi på hjemmekontoret, mens du bygger kroppen op!
Læs mere balancebolde for bedre ergonomi på hjemmekontoret

Sorter efter:

Læs mere balancebolde for bedre ergonomi på hjemmekontoret
En balancebold, også kendt som en træningsbold eller stabilitetsbold, kan være et nyttigt værktøj til at forbedre ergonomien og øge den fysiske aktivitet på et hjemmekontor.

Her er nogle måder, hvorpå en balancebold kan bidrage til et mere ergonomisk arbejdsmiljø:

Forbedrer holdningen

At sidde på en balancebold kræver, at du holder balancen, hvilket naturligvis tilskynder til en bedre kropsholdning. Dette kan være med til at mindske den belastning af ryg og nakke, der ofte opstår, når man sidder i lange perioder i en almindelig kontorstol.

Aktiverer kropsmusklerne

At sidde på en balancebold engagerer og styrker kernemuskulaturen, herunder musklerne i lænden og maven. En stærk krop bidrager til en bedre kropsholdning og kan mindske risikoen for rygsmerter.

Øger blodcirkulationen

Balancering på bolden fremmer konstante, små justeringer af kropspositionen, hvilket forbedrer blodcirkulationen. Dette er gavnligt til at forhindre træthed og stivhed, der kan opstå ved lange perioder med at sidde stille.

Forebygger og lindrer rygsmerter

Ved at forbedre holdningen og styrke kernemuskulaturen kan en balancebold hjælpe med at forebygge eller lindre rygsmerter forbundet med dårlig ergonomi, når du arbejder i siddende stilling.

Forbedrer balance og koordination

Regelmæssig brug af en balancebold kan forbedre din balance og koordination, hvilket ikke kun er gavnligt for siddende arbejde, men også for din generelle fysiske kondition.

Fleksibilitet i job

Brug af en balancebold giver en vis variation i siddestillinger, hvilket er vigtigt for at bryde den monotoni og fysiske belastning, der opstår, når man sidder i samme stilling i længere perioder.

Mulighed for mikropauser

Balancebolden gør det lettere at stå op og sidde ned, hvilket tilskynder til korte, regelmæssige pauser til at strække og bevæge kroppen.

Det er dog vigtigt at bruge balancebolden korrekt for at maksimere dens ergonomiske fordele. Bolden skal have den rigtige størrelse, så dine ben er i en vinkel på cirka 90 grader, når du sidder på den. Derudover anbefales det at variere mellem at sidde på bolden og en almindelig kontorstol, da balancebolden ikke giver samme rygstøtte som en traditionel stol.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk