FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
taske
brodit
næt taske
pen
proclip
airtag
ram mount
cricut
cover 6
ipad cover
ipad cover 10,2
cover
brodit holder
magsafe
ram
iphone 11 pro cover
ipad air 4
otterbox
Biltillbehør

Biltilbehør til iPad Pro 11 (2024)

Brug af din iPad Pro 11 2024 i bilen kan forbedre både underholdning og produktivitet under rejsen.

Med det rigtige biltilbehør kan du sikre dig, at din iPad er sikkert monteret og nem at bruge, uanset om du bruger den til navigation, musik eller vedligeholdelse for passagererne.
Læs mere biltilbehør til iPad Pro 11 (2024)

Populære produkter (30 af i alt 60)

Læs mere biltilbehør til iPad Pro 11 (2024)
Her er noget vigtigt biltilbehør til din iPad Pro 11 2024.

Bilholderen

Et godt bilholder er afgørende for at holde din iPad Pro sikker og let tilgængelig under rejsen:
  • Dashboard Mount: Et monteringssæt, der monteres på instrumentbrættet eller forruden, holder din iPad inden for syne og nem adgang til navigation og musik. Sørg for, at beslaget er robust og kan justeres til den bedste synsvinkel.
  • Nakkestøtte: For at holde passagererne underholdt, kan du bruge en nakkestøtte, der er monteret på bagsiden af forsædet. Dette er perfekt til at se film eller spille spil under længere rejser.

Opladningstilbehør

For at holde din iPad Pro 11 2024 opladet og klar under hele rejsen, er det rigtige opladningstilbehør nødvendigt:
  • Biloplader: En biloplader med USB-C-udgang er et must for at holde din iPad opladet under rejsen. Vælg en oplader med høj effekt (mindst 18W) for hurtig og effektiv opladning. Jo flere stikkontakter, jo flere enheder kan oplades samtidigt.
  • Opladningskabler: Sørg for, at du har et robust og langt nok USB-C til USB-C-kabel til at forbinde din iPad til bilopladeren. Det er godt at have et kabel, der når komfortabelt fra stikket til hvor iPad er placeret.

Lyd

For at forbedre lydoplevelsen og underholdningen i bilen er der flere lyd- og medieenheder:
  • Bluetooth: Hvis din bil har Bluetooth, kan du nemt tilslutte din iPad for at streame musik og lyd direkte til bilens højttalere.
  • AUX-kabel: Til biler uden Bluetooth kan et AUX-kabel bruges til at forbinde iPad med bilens lydanlæg. En USB-C til 3,5 mm adapter er nødvendig, da iPad Pro 11 mangler en hovedtelefonudgang.
  • FM-sender: En FM-sender er en anden mulighed for at afspille lyd fra din iPad gennem bilens radio, hvilket kan være nyttigt, hvis din bil ikke har Bluetooth eller AUX-indgang.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk