FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
taske
brodit
næt taske
pen
proclip
airtag
ram mount
cricut
cover 6
ipad cover
ipad cover 10,2
cover
brodit holder
magsafe
ram
iphone 11 pro cover
ipad air 4
otterbox
Covers og etuier Covers

Køb Covers til iPad Pro 11 (2024) - Gode priser & Stort udvalg

At vælge et bagcover til din iPad Pro 11 (2024) er en fremragende måde at beskytte tablettens ryg og kanter på, samtidig med at dens tynde og elegante design bevares.

Disse skaller er designet til at give grundlæggende beskyttelse mod ridser, stød og mindre fald, uden at tilføje meget bulk eller vægt.
Læs mere Køb Covers til iPad Pro 11 (2024) - Gode priser & Stort udvalg

Sorter efter:

Læs mere Køb Covers til iPad Pro 11 (2024) - Gode priser & Stort udvalg
De kommer i en række forskellige materialer, farver og stilarter, hvilket gør det muligt at tilpasse din iPad efter dine præferencer.

Materialer og design

Bagbeklædninger er normalt lavet af materialer som polycarbonat, TPU (termoplastisk polyurethan) og silikone.

  • Polycarbonat : Dette hårde plastmateriale giver stærk og robust beskyttelse mod stød og ridser. Den har en god modstandsdygtighed over for revner og holder i lang tid.
  • TPU : Dette fleksible og stødabsorberende materiale giver god beskyttelse mod fald og stød, samtidig med at det er nemt at tage på og af.
  • Silikone : Giver en blød og grebsvenlig beskyttelse, der reducerer risikoen for, at iPad glider ud af din hånd. Silikoneskaller er ofte nemme at rengøre og giver en behagelig følelse i hånden.

Beskyttende egenskaber

Selvom bagcovers ikke dækker skærmen, yder coverne stadig en betydelig beskyttelse af enhedens bagside og kanter. Mange bagcovers har hævede kanter omkring kameraet og skærmen for at beskytte disse dele mod ridser, når enheden står på en flad overflade. Skaller af høj kvalitet er også designet til at absorbere stød, hvilket reducerer risikoen for skader i tilfælde af et fald.

Design og stil

Bagbetræk kommer i en række forskellige farver, mønstre og finish, hvilket gør det nemt at finde et cover, der matcher din personlige stil. Fra gennemsigtige covers, der viser iPad originale design til covers med unikke mønstre eller teksturer. Nogle etuier har også indbyggede funktioner såsom stativer eller holdere til Apple Pencil.

Tyndt og let design

En af de største fordele ved bagcovers er, at de bevarer iPad tynde og lette design. De er ofte så tynde, at de næsten ikke er synlige, hvilket giver dig mulighed for at nyde den originale fornemmelse af din iPad , mens du stadig er beskyttet.

Kompatibilitet og præcision

Moderne bagcovers er designet til at passe perfekt iPad Pro 11 (2024) med præcise udskæringer til alle porte, knapper og kameraer. Det betyder, at du uhindret kan bruge alle funktioner på din iPad . Mange skins er også kompatible med andet tilbehør, såsom tastaturetuier og skærmbeskyttere, hvilket giver en problemfri brugeroplevelse.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk