FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Powerbank

Kraftige Powerbanks (20001 mAh og mere) til iPad

I en verden, hvor vores tablets og andre elektroniske enheder er blevet uundværlige, er vi i stigende grad afhængige af kraftfulde powerbanks for at holde dem opladet og fungerende. Powerbanks med en kapacitet på over 20.
Læs mere kraftige Powerbanks (20001 mAh og mere) til iPad

Sorter efter:

Læs mere kraftige Powerbanks (20001 mAh og mere) til iPad
000 milliampere timer (mAh) er specielt designet til at imødekomme de mest krævende opladningsbehov og tilbyde langtidsholdbar strøm.

Høj kapacitet

En powerbank med en kapacitet så høj som 20.001 mAh eller mere kan oplade en iPad . Dette gør dem ideelle til rejser, camping eller situationer, hvor adgangen til stikkontakter er begrænset.

Disse kraftfulde powerbanks har normalt flere USB-porte og forskellige udgange, hvilket giver dig fleksibiliteten til at oplade forskellige enheder på samme tid. De er nogle gange udstyret med hurtigopladningsteknologi , der giver dig mulighed for at oplade dine enheder meget hurtigere end med almindelige opladere.

Sikkerhedsfunktioner

Derudover har de indbyggede sikkerhedsfunktioner til at beskytte dine enheder mod overopladning, overstrøm og kortslutning.

Powerbanks med en kapacitet på over 20.000 mAh kommer i forskellige former og farver. Du kan vælge den, der passer bedst til dine behov og præferencer.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk