FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Powerbank

Powerbank til AirPods

At stå med uopladede høretelefoner er ikke sjovt, men nogle gange er der ingen mulighed for at oplade dem derhjemme eller på kontoret. Det er i disse tilfælde, at du har brug for en powerbank for at få strøm til dine AirPods .
Læs mere powerbank til AirPods

Populære produkter (30 af i alt 211)

Denne gruppe indeholder for tiden ingen produkter.
Læs mere powerbank til AirPods
Her i vores butik finder du ikke kun én model, men flere muligheder med forskellige funktioner. Uanset hvor mange enheder du skal oplade, når du er på farten, har vi en powerbank, der passer. De fås nemlig i forskellige kapaciteter og også i varierede størrelser, så du nemt kan finde den, der passer til din hverdag.

Vælg en Powerbank med den rigtige funktion

Hos os kan du vælge en powerbank med enklere funktioner eller mere avancerede. Oplader du både med USB-A og USB-C, finder du muligheder med udgange til begge. Derudover har vi modeller med endnu flere output. På den måde kan du oplade alle dine enheder på én gang.

Vores powerbanks med hurtig opladning er praktiske, fordi de genoplader batterikapaciteten på dine høretelefoner på kort tid. Det er praktisk, hvis du opdager, at dine AirPods har et lavt batteri, lige når du er ved at tage hjemmefra.

Bæredygtig opladning med solopladning

Er du ofte ude i naturen, passer det perfekt at købe en powerbank, som du lader op ved hjælp af solens stråler. Det er en sikkerhed at have adgang til naturlig opladning, når andre strømkilder ikke er tilgængelige.

Rul gennem udvalget og find din nye powerbank i dag. Hos os finder du modeller fra mange mærker.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk