FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Smart hjem Sikkerhedsnøgler

Sikkerhedsnøgler for højere sikkerhed

Sikkerhedsnøgler betragtes som en mere sikker og brugervenlig løsning sammenlignet med almindelige adgangskoder.

Tasterne kommunikerer med enheden via USB-A, USB-C, Lightning og/eller NFC.
Læs mere sikkerhedsnøgler for højere sikkerhed

Sorter efter:

Læs mere sikkerhedsnøgler for højere sikkerhed
Hvis du skal bruge din sikkerhedsnøgle med iPhone /mobiltelefon, skal du sørge for, at den har NFC og/eller Lightning.

Fysiske sikkerhedsnøgler, ofte kaldet hardwaresikkerhedsnøgler eller Fast Identity Online (FIDO) nøgler, tilbyder flere fordele, når det kommer til at styrke identiteten af brugere og systemsikkerhed i et digitalt miljø.

Her er nogle af de største fordele ved fysiske sikkerhedsnøgler :

Øget sikkerhed for login og autentificering

Fysiske sikkerhedsnøgler giver et ekstra lag af sikkerhed under login og godkendelse. For at få adgang til en konto eller enhed skal brugeren fysisk besidde nøglen, hvilket gør det sværere for uvedkommende at få adgang, selvom de har adgang til brugernavne og adgangskoder.

Beskyttelse mod nulstilling af adgangskoder og phishing

Fordi fysiske sikkerhedsnøgler ikke kan duplikeres eller bruges eksternt, beskytter de mod mange angreb, der har til formål at stjæle adgangskoder, såsom phishing og social engineering. Dette reducerer risikoen for, at brugerens konto bliver kompromitteret.

Let at bruge

Brug af en fysisk sikkerhedsnøgle er en enkel proces. Brugeren behøver kun at forbinde nøglen til den enhed eller placering, de ønsker at få adgang til, og trykke på en knap. Dette er mere praktisk end at huske komplekse adgangskoder eller bruge to-faktor-godkendelse med engangskoder.

Forbedret sikkerhed for multi-faktor autentificering

Fysiske sikkerhedsnøgler kan bruges som en komponent i multi-factor authentication (MFA) og to-factor authentication (2FA) for at øge login-sikkerheden. Brugeren skal have både adgangskoden og den fysiske nøgle for at blive autentificeret, hvilket gør det endnu sværere for angribere at få adgang.

Sikkerhed selv på upålidelige computere

Fysiske sikkerhedsnøgler er immune over for malware og kompromitterede computere. Brugeren kan sikkert bruge nøglen selv på en ikke-pålidelig eller offentlig computer, fordi den fysiske tilstedeværelse af nøglen er påkrævet for at få adgang.

Lang levetid og bæredygtighed

Fysiske sikkerhedsnøgler er normalt meget holdbare og har en lang levetid. De er bygget til at modstå slitage og kan fortsætte med at blive brugt i mange år.

Support til flere tjenester

Mange onlinetjenester og platforme understøtter nu brugen af fysiske sikkerhedsnøgler til godkendelse, hvilket gør dem alsidige og anvendelige til en række digitale tjenester.

Beskyttelse mod genbrug af adgangskode

Brug af fysiske sikkerhedsnøgler reducerer risikoen for, at brugere genbruger deres adgangskoder på forskellige tjenester, da de kan bruge den samme nøgle til flere konti.

Sammenfattende tilbyder fysiske sikkerhedsnøgler en stærk og pålidelig metode til at styrke sikkerheden for login og autentificering i den digitale verden. De adresserer flere af de almindelige sårbarheder forbundet med adgangskodebaseret autentificering og hjælper med at beskytte brugere og deres digitale aktiver mod angreb og uautoriseret adgang.

Hardwarenøgle er et ældre navn for sikkerhedsnøgler, for de nøgler, der tager os et skridt tættere på en verden uden adgangskoder.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk