FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
airtag
pow
cricut
ipad
næt taske
taske
magsafe
brodit
projektor
tasker
ram mount x
laptop stand
ram
nomad
cover
powerbank
iphone 15 pro max
apple
magsafe oplader
42-45mm

Silikone armbånd til Apple Watch 42-45mm

I denne kategori finder du flere typer silikone armbånd til Apple Watch med en urkassestørrelse på 42-45mm. Et silikonearmbånd er perfekt til dig, der ofte træner med dit Apple Watch .
Læs mere silikone armbånd til Apple Watch 42-45mm

Sorter efter:

Læs mere silikone armbånd til Apple Watch 42-45mm
Silikone er et slidstærkt materiale, der kan modstå store mængder fugt. Du kan også nemt rengøre armbåndet med mild sæbe og vand efter en svedig løbetur. I sortimentet har vi også silikone armbånd med en antibakteriel overfladebehandling.

Du kan bruge dit Apple Watch med et silikonearmbånd til alle lejligheder i livet. Et silikonearmbånd er blødt og behageligt og sidder behageligt på dit håndled, uanset om du er ude at løbe, i fitnesscenteret eller på cykeltur. Men de passer også rigtig godt til de fleste tøjstile og du kan også variere urets udseende ved at skifte armbåndene.

Nogle af de silikonearmbånd du finder i vores sortiment har også integreret beskyttelse til selve uret. Den er perfekt, når du vil beskytte skærmen på dit Apple Watch mod ydre belastninger som ridser og stød.

Vælg mellem forskellige modeller

Hos os finder du flere forskellige modeller af silikone armbånd til dit Apple Watch . Alle er justerbare i længden og passer til både større og mindre håndled. Det er også nemt og bekvemt selv at skifte armbåndet på dit Apple Watch .

Vi har silikone armbånd i begge pænere modeller, der passer til dig, der leder efter et lidt mere diskret armbånd. Men du finder også silikonearmbånd i mere rå modeller, der passer perfekt, når du gerne vil have noget, der føles solidt på dit håndled.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk