FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
mikrofon
magsafe oplader
cover 6
ta
Skæremaskiner og tilbehør

Skæremaskiner, varmepressere, maskinplader & tilbehør

I denne kategori finder du forskellige skæremaskiner, varmepressere og maskinplader, der fungerer med iPhone , iPad og Mac . I vores sortiment finder du også bunde til lykønskningskort og strygemærkater samt diverse aftagelige vinyldekaler.
Læs mere skæremaskiner, varmepressere, maskinplader & tilbehør

Populære produkter (30 af i alt 263)

Læs mere skæremaskiner, varmepressere, maskinplader & tilbehør

Skæremaskiner og varmepressere

Med en skæremaskine kan du nemt lave fødselsdagskort, vægdekorationer, malerier eller gøre dit tøj mere personligt. I vores sortiment finder du en mindre skæremaskine, som du nemt kan lave forskellige lykønskningskort med. Vi har også maskiner til større områder, hvor du kan tegne og klippe forskellige decals ud, som du så sætter på for eksempel en t-shirt.

Ved at bruge en varmepresse sikrer du, at du har den rigtige temperatur. En varmepresse er også meget nem at bruge, flytte og opbevare. I vores sortiment har vi varmepressere til helt små områder, såsom handsker, tøjdyr eller sko, samt større modeller til større overflader, såsom tasker eller puder.

Tilbehør

Med vores kortbund kan du nemt fremtrylle stilfulde og elegante kort. Kortene er tofarvede, hvilket betyder, at den tekst eller billede, du beslutter dig for at lave, bliver en farve og baggrunden en anden farve. Vores sortiment omfatter kort i forskellige farver og emballagen indeholder også hvide kuverter.

Vi har også kogeplader til strygning på mærkater. De er perfekte til forskellige tekstiler, såsom tøj og interiørtekstiler. De kan tåle over 50 vaske, hvilket er et stort plus i kanten. Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser og farver, herunder en lækker glitterfarve.

I vores sortiment finder du også vinyldecalbaser, både permanente og aftagelige. De aftagelige er blandt andet perfekte til en væg, et vindue eller din bærbare computer. Når du fjerner den, efterlader den ingen mærker. De permanente mærkater er vandtætte og holder i op til 3 år, også udendørs. Derfor er det godt at stille dem på for eksempel en vanddunk eller din postkasse.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk