FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
  • Smartmi Jya Fjord Pro Air Purifier
  • Smartmi Jya Fjord Pro Air Purifier
  • Smartmi Jya Fjord Pro Air Purifier
  • Smartmi Jya Fjord Pro Air Purifier
  • Smartmi Jya Fjord Pro Air Purifier
  • Smartmi Jya Fjord Pro Air Purifier
  • Smartmi Jya Fjord Pro Air Purifier
  • Smartmi Jya Fjord Pro Air Purifier
  • Smartmi Jya Fjord Pro Air Purifier
  • Smartmi Jya Fjord Pro Air Purifier
  • Smartmi Jya Fjord Pro Air Purifier
  • Smartmi Jya Fjord Pro Air Purifier
Art. nr. V36908

Smartmi Jya Fjord Pro luftrenser

Jya Fjord Pro er en højtydende, intelligent fordampningsluftrenser, der leverer 550 m³ luft i timen.

Læs mere
4.009 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Jya Fjord Pro er en højtydende, intelligent fordampningsluftrenser, der leverer 550 m³ luft i timen, hvilket muliggør luftrensning i et rum fra 409 m² til 710 m².

Ved hjælp af et HEPA H13-filter og et lag aktivt kul fjerner det effektivt dyrehår, pollen, lugte, husholdningskemiske dampe, støv og vira, hvilket sikrer sundheden for mennesker i rummet. Filteret skal kun udskiftes hver tredje måned.

Enheden har kvalitetssensorer, der overvåger PM2.5, PM10, TVOC-partikler (samlede flygtige organiske forbindelser) samt temperatur og luftfugtighed i hjemmet, så du kan lære vigtige oplysninger om dit miljø. Fjord Pro er kompatibel med Amazon Alexa, Google Assistant og Apple HomeKit til fjernbetjening.

Rensningseffektivitet og rækkevidde

Jya Fjord Pro renser effektivt luft i et imponerende rum fra 409 m² til 710 m² og leverer 550 m³ ren luft i timen. Dette gør enheden til en ideel løsning til større hjem eller kontorlokaler, hvor luftkvaliteten er afgørende for komfort og sundhed. Derudover er det elegante sølvkabinet ikke kun funktionelt, men også et æstetisk indretningselement.

Intelligent luftkvalitetskontrol

Integrationen af avancerede sensorer, som overvåger PM2.5, PM10, TVOC-partikler, samt fugt og temperatur, gør Jya Fjord Pro ikke kun til en renser, men også et intelligent kontrolcenter for luftkvalitet. Med præcise målinger får du fuld adgang til information om indemiljøets tilstand, som kan informere informerede beslutninger om forholdene i dit hjem eller kontor. Denne funktion er især nyttig for allergikere og dem, der er følsomme over for skiftende vejrforhold.

Smart Home integration

Kompatibilitet med systemer som Amazon Alexa, Google Assistant og Apple HomeKit betyder, at Jya Fjord Pro nemt kan integreres i dit smarte hjem-økosystem. Fjernbetjening og adgang til data om luftkvalitet og enhedsstatus gør styringen af oprensningen yderst bekvem og intuitiv. Denne funktion giver dig mulighed for at skræddersy enhedens funktionalitet til individuelle behov, selv når du er væk fra hjemmet.

Avanceret luftrensning

Ved at bruge HEPA H13-filtreringsteknologi og et aktivt kullag eliminerer Jya Fjord Pro effektivt en række forurenende stoffer såsom dyrehår, pollen, støv, vira og husholdningskemiske dampe. I praksis betyder det, at du leverer markant renere luft til dine omgivelser. HEPA-filtrering er en velkendt og værdsat teknologi, der kan opfange selv de mindste partikler, hvilket sikrer, at den luft, du indånder, er væsentligt sundere.

Nem vedligeholdelse

En af fordelene ved Fjord Pro-modellen er dens minimale vedligeholdelse. Udskiftning af filteret hver tredje måned er den eneste opgave, du skal udføre for at holde enheden i fremragende stand. Denne proces er hurtig og intuitiv, hvilket betyder, at selv dem, der ikke er fortrolige med sådanne enheder, nemt kan tage sig af renseren.

Korrekt vedligeholdelse sikrer, at Fjord Pro vil arbejde effektivt i lang tid og levere luft af høj kvalitet til dine omgivelser.

Der medfølger et filter.

Farve: Sølv

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng