FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
cricut
ipad
næt taske
magsafe
taske
brodit
projektor
ram mount x
tasker
ram
nomad
cover
powerbank
apple
iphone 15 pro max
magsafe oplader
laptop stand
  • Soundpeats Halo Speaker
  • Soundpeats Halo Speaker
Art. nr. V41534

Soundpeats Halo højttaler

Giv dig selv en uforglemmelig musikoplevelse og start dagen med positiv musik med Soundpeats . Den bløde og præcise bas sat af specielle lydalgoritmer lader dig genfinde sange fra dine yndlingskunstnere.

Læs mere

Tilføj tilbehør

[Info]
[Info]
199 kr
Ikke på lager, 2-6 uger
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Giv dig selv en uforglemmelig musikoplevelse og start dagen med positiv musik med Soundpeats . Den bløde og præcise bas sat af specielle lydalgoritmer giver dig mulighed for at genfinde sange fra dine yndlingskunstnere. sign alen og 40 mm driver giver krystalklarhed. Halo højttaleren har en kompakt størrelse, så den vil ikke give problemer under transport og vil være perfekt overalt.

Højeste lydkvalitet

Den moderne Halo-højttaler fra Soundpeats vil helt sikkert imponere med den 360° stereo-surroundlydkvalitet, der tilbydes. Forbedret bas kombineret med korrekt accentueret tonalitet er en vellykket kombination, der garanteret vil give dig en unik fordybende oplevelse. Derudover er en 40-millimeter driver med 4 watt effekt ansvarlig for god balance og sign .

Pålidelig transmission

Enheden er trust med den innovative Bluetooth version 5.0, så du kan oprette forbindelse trådløst til de fleste kompatible enheder, der er tilgængelige i dag. Glem enhver forstyrrelse af forbindelsen, da Halo-højttaleren tilbyder ekstremt stabil transmission. Derudover er det muligt at tilslutte to højttalere til samme hardware på samme tid.

Mange muligheder

Ved at bruge et højkapacitets, langtidsholdbart lithium-ion-batteri kan du nyde op til 8 timers non-stop musikafspilning. Tag Soundpeats Halo med dig, uanset hvor du går uden at bekymre dig om, at den tømmes for hurtigt. Den bærbare højttalers lette vægt og størrelse gør den også nem at transportere, da du nemt kan få den i en rejsetaske eller rygsæk.

Tankevækkende sign

Brugen af solide materialer vil effektivt forlænge enhedens levetid, mens RGB-belysningsaccenter vil tiltrække mange interessante udseende. Panelet i bunden af enheden har mange knapper, der er ansvarlige for de vigtigste funktioner. Først og fremmest giver det dig øjeblikkelig adgang til energimuligheder, stop eller pela af sange, ændring af rækkefølge eller lydstyrke. Du kan også slukke for det farvede baggrundslys og besvare og afvise et indgående opkald på et øjeblik.

Enheden oplades med det medfølgende USB-A til USB-C-kabel. Vægadapter sælges separat.

Passer til: iPhone , iPad eller anden smartphone
Farve: Sort
Forbindelse: Bluetooth
Måle: 9,8 × 9,8 × 4,7 cm

[OUTOFSTOCK]

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Attribut

Bluetooth: Ja
Effekt: 4 W
Farve: Sort
Mikrofon: Nej
RGB: Nej
Til udendørs brug: Ja
Vandtæt: Nej
Vægt: 175 g
Wifi: Nej

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng