FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
  • Tangent Pebble Max Speaker
  • Tangent Pebble Max Speaker
  • Tangent Pebble Max Speaker
  • Tangent Pebble Max Speaker
  • Tangent Pebble Max Speaker
  • Tangent Pebble Max Speaker
Art. nr. V61154

Tangent Pebble Max højttaler

Tangent Pebble Max giver dig stor lyd fra en lille bærbar stereohøjttaler. Det elegante og moderne sign gør Pebble Max til den ultimative højttaler.

Læs mere
789 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 2 år
Tangent Pebble Max giver dig stor lyd fra en lille bærbar stereohøjttaler, der ikke fylder hele din taske. Det elegante og moderne sign gør Pebble Max til den ultimative højttaler, klar til at blive proppet ned i tasken og taget med dig i al slags vejr. Lyden er førsteklasses, med en skarp diskant og dyb bas.

Vandtæt
Tangent Pebble Max er vandtæt i henhold til IPX5 standarden. Du får altså en højtaler, der kan holde til alle vejrforhold og er den perfekte højttaler til badeværelset - eller poolen.

Bluetooth 5.0 aptX HD
Bag det unikke danske sign gemmer Tangent Pebble Max sig adskillige tilslutningsmuligheder. Tilslutningsmuligheder er tilgængelige via Bluetooth, MicroSD-kort eller AUX-kabel (mini) - enkelt og fleksibelt. Derudover pela musik afspilles via USB-C-porten, som også bruges til at oplade batteriet.

Trådløs lyd i særklasse
Tangent Pebble Max har kraftfulde enheder og en indbygget forstærker, der leverer hele 2 x 30 watt. Du kan vælge mellem tre forskellige lydindstillinger: pop, vokal eller ekstra bas. Ønsker du at lytte længere med maksimal lydstyrke og ekstra bas, anbefales det at bruge de medfølgende ekstra gummifødder for at forhindre højttaleren i at danse væk.

Ægte stereo - TWS
To Tangent Pebble Max kan tilsluttes trådløst (TWS) for at give ægte stereolyd via højre og venstre kanaler. Hvis den samme lyd skal skabes i et større rum, kan begge indstilles til at pela både højre og venstre kanal i hver sin ende af rummet. Takket være de specielle højttalerenheder giver Tangent Pebble Max en utrolig behagelig lyd, der fylder rummet jævnt - især når to Tangent Pebble Max er trådløst forbundet.

genopladeligt batteri
Batteriet holder i 8 timers spilletid, før det skal oplades igen. Højttaleren har et indbygget 6600 mAh genopladeligt lithiumbatteri, der nemt oplades med det medfølgende USB-kabel. Du kan enten oplade batteriet fra en USB-strømforsyning, en powerbank eller direkte fra computeren.

Indbygget mikrofon
Pebble Max har en indbygget mikrofon. Du kan derfor bruge den til at foretage håndfri opkald eller deltage i konferenceopkald.

Passer til: iPhone og andre bluetooth-enheder
Farve: Sort
Forbindelse: Bluetooth, AUX, USB-C
Måle: 22 x 9 x 7 cm
Vægt: 880 gram

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Attribut

Bluetooth: Ja
Effekt: 60 W
Farve: Sort
Mikrofon: Ja
RGB: Nej
Til udendørs brug: Ja
Vandtæt: Ja
Vægt: 880 g
Wifi: Nej

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng