FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
taske
brodit
næt taske
pen
proclip
airtag
ram mount
cricut
cover 6
ipad cover
ipad cover 10,2
cover
brodit holder
magsafe
ram
iphone 11 pro cover
ipad air 4
otterbox
Covers og etuier Etuier

Køb Etuier til iPad Pro 11 (2024) - Stort udvalg & gode priser

At vælge et etui med både for- og bagside til din iPad Pro 11 (2024) er en glimrende måde at sikre omfattende beskyttelse, samtidig med at det giver enhedens brugervenlighed og stil. Disse etuier er designet til at beskytte din iPad fra alle vinkler og er ofte udstyret med funktioner, der gør det nemmere at bruge enheden i hverdagen.
Læs mere Køb Etuier til iPad Pro 11 (2024) - Stort udvalg & gode priser

Sorter efter:

Læs mere Køb Etuier til iPad Pro 11 (2024) - Stort udvalg & gode priser

Fuld beskyttelse

Etuier, der dækker både for- og bagsiden af din iPad Pro 11, giver beskyttelse mod stød, ridser og andre skader. Fronten beskytter skærmen, når enheden ikke er i brug, mens bagsiden beskytter mod fald og ridser. Denne beskyttelse er især vigtig for at forlænge levetiden på din iPad og holde den i perfekt stand.

Materialer og konstruktion

Disse etuier er normalt lavet af slidstærke materialer som PU-læder, ægte læder, mikrofiber og hård plast. PU læder og ægte læder giver et elegant og professionelt look samtidig med at det er holdbart. Mikrofiberforet inderside beskytter skærmen mod ridser og holder den ren. Ryg af polycarbonat giver en stærk og solid base for at beskytte mod stød og fald.

Stativ funktion

Mange etuier med både front og bag har indbyggede stativfunktioner. Disse stativer gør det muligt at placere iPad i forskellige vinkler, hvilket er praktisk til at se videoer, skrive, læse eller bruge iPad forskellige funktioner håndfrit. Standeren kan justeres for at give den optimale synsvinkel, uanset om du bruger iPad på et bord eller på skødet.

Auto Wake/Sleep funktion

En populær funktion i disse tilfælde er den automatiske wake/sleep-funktion. Når du åbner etuiet, vågner iPad one automatisk, og når du lukker det, går iPad one på vågeblus. Dette er med til at spare på batteriet og gør det nemmere hurtigt at komme i gang med arbejde eller underholdning uden at skulle trykke på nogen knapper.

tilbehør

Nogle etuier kommer med ekstra funktioner såsom opbevaring til Apple Pencil, kreditkort eller dokumenter. Etui med penholder sikrer, at din Apple Pencil altid er lige ved hånden og beskyttet, hvilket er særligt nyttigt for kreative fagfolk og studerende. Etuier med lommer til kort og dokumenter gør det muligt at have alt, hvad du skal bruge ét sted, hvilket er praktisk til møder eller rejser.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk