FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Fragt

Totalt 0

Tastaturer

Bluetooth-tastatur til iPad

I dag er det populært at bruge din iPad i skolearbejde og på arbejde, hvilket betyder, at behovet for tastaturer til dem er steget. Vi tilbyder flere typer trådløse tastaturer, der er kompatible med iPad .

Bluetooth-tastatur til iPad
Læs mere bluetooth-tastatur til iPad

Populære produkter (30 af i alt 57)

Denne gruppe indeholder for tiden ingen produkter.
Læs mere bluetooth-tastatur til iPad
De gør det alle lettere for dig at skrive tekster på din tablet. Vælg mellem flere størrelser og designs, så de passer til dine behov. Tastaturerne passer næsten altid til alle iPad -modeller og mange andre enheder.

Forskellige typer tastaturer til iPad

Når du vælger et trådløst tastatur, bør du tænke over, hvilken størrelse du vil have det til. Mange er slanke og ikke større end selve tabletten, mens andre er større i størrelse med et almindeligt tastatur. Hvis du skal have tastaturet meget med dig, kan det være en god idé at vælge et tastaturetui. Derefter er tastaturet indbygget i etuiet og giver beskyttelse til din iPad mens det ikke fylder meget. Også denne type tastatur forbinder du normalt trådløst og undgår dermed kablet.

Der er også tastaturer, som du tilslutter med et lynkabel, og så skal du ikke tænke på batterilevetid og opladning. Kablerne er normalt ikke så lange, hvilket betyder, at de ikke går i klemme, selvom du skal have tastaturet med i tasken.

Mange af de tastaturer, du finder i vores sortiment, kan også bruges til computere og smartphones. På denne måde er de alsidige og ikke begrænset til din iPad . Vi tilbyder tastaturer med baggrundsbelysning, indbygget stativ og mulighed for at forbinde flere enheder samtidigt.

Vi hjælper dig med at finde det rigtige tastatur Hvis du er i tvivl om, hvilket tastatur der passer til dig, kan du altid kontakte vores kundeservice for at få råd. Du kan også læse vores solide produktbeskrivelser, hvor du kan se, hvilke iPad -modeller der er kompatible med tastaturet, samt hvilke funktioner det har. Der er også oplysninger om produktets størrelse.

Arbejd glattere og mere ergonomisk med et bluetooth-tastatur tilpasset iPad . Der er tastaturer til iPad både med og uden iPad -etui, derefter under navnet tastaturetui .

Medmindre produktteksten angiver andet, passer disse tastaturer iPad-modeller , herunder:
  • iPad Pro 12,9
  • iPad Air 4
  • iPad mini 5
  • iPad 10.2
  • iPad 4
Tillbage