FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
næt taske
brodit
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
laptop stand
Tastaturer

Trådløst tastatur med adapter til iPad

For at øge bekvemmeligheden og effektiviteten af din iPad har du brug for et praktisk og behageligt tastatur . Her finder du et stort udvalg af funktionelle tastaturer, der adskiller sig både hvad angår størrelse, funktioner og udseende.
Læs mere trådløst tastatur med adapter til iPad

Sorter efter:

Læs mere trådløst tastatur med adapter til iPad
Ved hjælp af en USB-modtager bliver disse tastaturer trådløse. Modtageren bruger enten USB-A eller USB-C . Har din iPad kun en USB-C port, skal du derfor have en adapter, hvis musen har USB-A.

Nogle modeller kommer muligvis med en speciel adapter (såsom en USB-dongle) til at forbinde til iPad opladningsport, især hvis Bluetooth-integration ikke er mulig eller ønsket.

Design og bærbarhed

  • Kompakt og let: Tastaturer er ofte designet til at være lette og kompakte, hvilket gør dem nemme at bære og perfekte til brug på farten.
  • Ergonomisk design: Mange har et brugervenligt layout og ergonomisk design for behageligt at skrive i længere perioder.

Batteri liv

Lang batterilevetid: Trådløse tastaturer bruger enten genopladelige batterier eller almindelige batterier, og mange modeller har en imponerende batterilevetid.

Enkel installation

Plug-and-Play: De fleste trådløse tastaturer er nemme at installere og konfigurere, med minimal eller ingen softwareinstallation påkrævet.

Et trådløst tastatur med adapter til iPad er en fremragende løsning for dem, der leder efter en mere traditionel skriveoplevelse, når de bruger deres iPad , især i situationer, hvor effektivitet og komfort er vigtig.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk