FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
næt taske
brodit
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
laptop stand
Mus og tastaturer

Tangent og mus til iPad

Hvis du leder efter en mus eller et tastatur , tilbyder vi et bredt udvalg af tilbehør til forskellige situationer. Her finder du vores tilbehør, der kan kobles til din iPad på forskellige måder.
Læs mere tangent og mus til iPad

Populære produkter (30 af i alt 236)

Denne gruppe indeholder for tiden ingen produkter.
Læs mere tangent og mus til iPad
En iPad kan bruges som computer, hvis du har de rigtige apps og tilbehør. To af de mest nyttige tilbehør er mus og tastaturer. Når du kobler dem til din iPad , kan du nemt bruge den til for eksempel skolearbejde, skrive dokumenter på arbejdet eller skrive din roman. Hos os finder du et bredt udvalg af både tastaturer og mus, der fungerer fremragende sammen med tablets fra Apple .

Vælg mellem trådløse og kablede muligheder

Uanset om du leder efter en mus eller et tastatur, kan du vælge mellem både trådløse og kablede muligheder. En trådløs mulighed betyder færre ledninger og dermed færre sammenfiltringer. Du skal dog sørge for at holde batteriet opladet, for at det kan fungere. Noget du ikke behøver at bekymre dig om med en kablet version.

Du kan vælge at købe dem separat eller i en pakke med både tastatur og mus. Nogle modeller er også ergonomiske.

Trådløs forbindelse

Vores trådløse tilbehør er ofte forbundet med Bluetooth , Det er den absolut nemmeste måde for dig, der ønsker øget effektivitet og ergonomi over din iPad med lp ved et tastatur eller en mus.

For at tilslutte et tilbehør ved hjælp af Bluetooth skal din iPad have iPad OS 13.4 eller nyere installeret. Følgende modeller understøtter denne iPad OS-version:

  • iPad Pro (alle modeller)
  • iPad Air 2 eller nyere
  • iPad (5. generation) eller nyere
  • iPad mini 4 eller nyere

Nogle mus bruger også en USB-modtager til at gøre den trådløs. Modtageren bruger enten USB-A eller USB-C. Har din iPad kun en USB-C port, skal du derfor have en adapter, hvis musen har USB-A.

Kablet forbindelse

Vores kablede tilbehør forbindes med et USB-A- eller USB-C-kabel. Har din iPad kun en USB-C port, skal du derfor bruge en adapter, hvis tilbehøret har USB-A.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk