FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
næt taske
brodit
cricut
magsafe
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
nomad
cover
taske
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
laptop stand
42-45mm

Læderrem til Apple Watch 42-45mm

Læderurremme har altid været en favorit for mange. Med et læderarmbånd får du et klassisk og stilrent look, der passer til alle lejligheder.
Læs mere Læderrem til Apple Watch 42-45mm

Sorter efter:

Læs mere Læderrem til Apple Watch 42-45mm
Det er også et slidstærkt materiale af høj kvalitet, som ofte er håndlavet. Læder føles også blødt mod håndleddet og du undgår klemning og ubehag som andre materialer kan give. Lædermaterialer bliver ofte finere med tiden, hvis du passer dem ordentligt.

Alle vores læderarmbånd har op til otte huller og kan dermed justeres til den ønskede længde og pasform. Det gør armbåndene tætsiddende, uanset om du har uret på på arbejde, eller når du besøger fitnesscenteret eller løber en tur.

Låseanordningen er lavet af rustfrit stål og vil ikke blive misfarvet eller rusten.

Nemt at skifte armbånd

Du kan nemt skifte armbåndet på dit Apple Watch til et, der passer til dit outfit for dagen. Der er derfor ingen hindring for at have flere at variere med. De passer, selvom du opdaterer dit ur til en nyere model.

Vi tilbyder læderarmbånd i flere prisklasser. Det betyder, at alle kan investere i et læderarmbånd, uanset budget. Vi har læderarmbånd i kalveskind samt mere trendy og innovative varianter, for eksempel lakseskind fra Island. Det er et materiale, der samtidig har et minimalt klimaaftryk og er velegnet til den miljøbevidste bruger.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk