FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Adaptere

USB-C adaptere til iPhone

USB-C-adaptere til iPhone er små enheder, der bruges til at forbinde din iPhone med Lightning-port til enheder og tilbehør, der har en USB-C-forbindelse. Disse adaptere giver fleksibilitet og mulighed for at bruge din iPhone med en bredere vifte af enheder og udstyr, der er udstyret med USB-C.
Læs mere USB-C adaptere til iPhone

Sorter efter:

Læs mere USB-C adaptere til iPhone
Her er nogle eksempler på brugbare USB-C-adaptere til iPhone :
  1. USB-C til Lightning-adapter : Denne adapter gør det muligt at forbinde din iPhone med Lightning-port til en USB-C-port på en computer, bærbar oplader eller andre USB-C-enheder. Det bruges hovedsageligt til at oplade din iPhone og overføre data.
  2. USB-C til 3,5 mm adapter : Hvis din iPhone mangler et 3,5 mm lydstik, og du ønsker at bruge hovedtelefoner eller højttalere med et 3,5 mm stik, kan denne adapter bruges til at r gøre den forbindelse mulig.
  3. USB-C til HDMI-adapter : Denne adapter giver dig mulighed for at tilslutte din iPhone til en HDMI-port på et tv eller en skærm, så du kan spejle eller udvide din iPhone -skærm for at vise indhold på en større skærm.
  4. USB-C til USB-A-adapter : Denne adapter bruges til at forbinde din iPhone med Lightning-port til enheder eller kabler med en standard USB-A-forbindelse. Det kan være nyttigt, når du skal tilslutte din iPhone til ældre USB-enheder eller tilbehør.
  5. USB-C til Ethernet-adapter : Hvis du vil forbinde din iPhone til en kablet netværksforbindelse, kan denne adapter bruges til at forbinde din iPhone til en Ethernet-port for stabil internetforbindelse.

USB-C-adaptere til iPhone giver brugerne fleksibilitet og udvider brugen af enheden ved at muliggøre forbindelser til en bredere vifte af enheder og tilbehør med USB-C-forbindelser. Dette kan især være nyttigt, hvis du har andre enheder med USB-C-porte og ønsker at bruge de samme kabler og adaptere til din iPhone .
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk