FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
  • Yunmai Mini Massage Gun
  • Yunmai Mini Massage Gun
  • Yunmai Mini Massage Gun
  • Yunmai Mini Massage Gun
Art. nr. V78559

Yunmai Mini massagepistol

Træt af nakke- eller rygsmerter efter en lang arbejdsdag ved dit skrivebord? Eller ønsker du måske bedre muskelrestitution efter træning? Prøv Yunmai Mini Massager for at hjælpe dig med at slappe af og få de resultater, du ønsker.

Læs mere
989 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Træt af nakke- eller rygsmerter efter en lang arbejdsdag ved dit skrivebord? Eller ønsker du måske bedre muskelrestitution efter træning? Prøv Yunmai Mini Massager for at hjælpe dig med at slappe af og få de resultater, du ønsker. Med Magic Touch-teknologi og 4 tilgængelige tilstande kan du nemt tilpasse massageintensiteten til din krops behov, og det langtidsholdbare batteri giver dig mulighed for at bruge enheden i op til 66 dage på en enkelt opladning. Den kommer også med 3 udskiftelige hoveder.

Effektiv og sikker massage

Giv dig selv en effektiv, men sikker massage. Yunmai Mini byder på avanceret Magic Touch teknologi, hvor den overvåger mængden af tryk du påfører og ved hjælp af belysning i en bestemt farve angiver, om du skal reducere eller øge det. Den blå farve indikerer meget svagt tryk, hvilket blandt andet anbefales til quadriceps muskler. Blå og grøn betyder svagt til moderat tryk angivet for ben- og baldemusklerne. Orange indikerer en dyb massage, der er velegnet til professionelle atleter. Rød angiver, at trykket er for højt.

4 hastigheder at vælge imellem

På trods af sin lille størrelse er aten kendetegnet ved sin imponerende slagstyrke på op til 12 kg. Takket være dette når det også dybe væv. Enheden lader dig også vælge mellem 4 hastigheder. 1000rpm er godt til daglig brug, 1600rpm giver dig mulighed for at varme dine muskler op og 2600rpm vil lette deres restitution efter træning. 3200rpm giver dig en dyb, afslappende massage. Derudover sikrer den anvendte teknologi, at enheden automatisk øger hastigheden, når du trykker hårdere på den og mindsker den, når du trykker svagere på den.

3 massagehoveder medfølger

Tilpas aten til dine behov. Den kommer med 3 udskiftelige hoveder , der er behagelige at have på, reducerer trykket og giver komfort. Det U-formede hoved er perfekt til at massere nakken, begge sider af rygsøjlen og akillessenerne. Det runde hoved muliggør effektiv massage af ryg, lår, lægge og andre store muskelgrupper. Det flade hoved med luftpude er velegnet til følsomme muskelgrupper med lav smertetolerance. Det giver blid massage og den afslapning, du ønsker. Nu kan du føle dig som i en SPA-salon derhjemme!

Lang arbejdstid

Sig farvel til sammenfiltrede kabler. Yunmai Mini trådløs massageapparat giver dig den bevægelsesfrihed, du drømmer om. Enheden er trust med et holdbart batteri med en kapacitet på 2600mAh. Hvis du antager, at du bruger den hver dag i cirka 10 minutter, holder den op til 66 dage på en enkelt opladning! aten har en indbygget USB-C port, som giver dig mulighed for at oplade den på cirka 1,5 time. Derudover slukker enheden automatisk efter 10 minutters brug. På denne måde behøver du ikke at bekymre dig om, at den aflades for hurtigt, eller at en længerevarende massage giver muskelskader.

sign annonce for din komfort

aten er lavet af robust mini , hvilket gør den meget slidstærk men stadig let - vejer kun 430g. Den ligger perfekt i hånden og er lille nok til at følge dig næsten overalt. Transporter og opbevarer den nemt i den medfølgende taske. Enheden fungerer overraskende stille - dens lydniveau er kun omkring 35dB. aten er også en trust med en speciel justerbar rem, som du for eksempel kan bruge til at hænge den på dit håndled.

Farve: Grå
Måle: 141x41x80 mm
Vægt: 430 gram
dell : YMFG-M352

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng