FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
  • Yunmai Pro Massage Gun
  • Yunmai Pro Massage Gun
  • Yunmai Pro Massage Gun
  • Yunmai Pro Massage Gun
Art. nr. V37749

Yunmai Pro massagepistol

Sig farvel til muskelstivhed, smerte og ømhed. Yunmai Pro giver dig den afslapning, du har drømt om, og fremskynder din restitution efter træning.

Læs mere
1.409 kr
Ikke på lager, 2-6 uger
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Sig farvel til muskelstivhed, smerte og ømhed. Yunmai Pro giver dig den afslapning, du har drømt om, og fremskynder din restitution efter træning. Den tilbyder op til 3 hastigheder at vælge imellem og er trust ad med en kraftig børsteløs motor. Den kommer også med 4 massagehoveder, som kan bruges i forskellige situationer. Det holdbare batteri giver dig mulighed for at bruge enheden i op til 14 dage på en enkelt opladning. Kun 10 minutters massage efter træningen er nok til effektivt at eliminere smerter og træthed!

3 hastigheder at vælge imellem

Hvordan virker Yunmai Pro? Højfrekvente vibrationer trænger dybt ind i dine muskler for at give dig afslapning, eliminere stivhed og reducere smerte. Vil du tilpasse aten effekter optimalt, så de passer til dine behov? Vælg mellem 3 tilgængelige hastigheder ! 1800rpm for at aktivere dine muskler, 2400rpm for at slappe af fascien og 3200rpm for en dyb massage. Det er dit valg!

4 massagehoveder medfølger

Sættet indeholder 4 udskiftelige massagehoveder. De er lavet af hudvenlig silikone, der er behagelig at røre ved og er perfekt til mange anvendelser. Runden er perfekt til at massere ryg, skuldre, lår og andre store muskelgrupper. Lejligheden giver dig mulighed for at slappe af og forme forskellige dele af din krop. Det kugleformede hoved er velegnet til dybt væv, såsom hænderne. Den U-formede spids fungerer godt til at massere nakke, baglår og begge sider af rygsøjlen.

Højtydende motor

Hvad får Pro massageapparatet til at skille sig ud som så effektivt? Enheden er trust ad med en børsteløs, dobbeltlejet motor, der muliggør dyb muskelstimulering på op til 12 mm. Intense højfrekvente stød kan hurtigt neutralisere mælkesyre, hvilket mindsker risikoen for ømhed efter træning. Nu kan du træne uden bekymringer og nyde hurtigere restitution! aten arbejder også overraskende stille - dens lydstyrke er omkring 45dB.

Effektiv, 10 minutters massage

Du behøver ikke længere at bekymre dig om at massere et område af din krop for længe vil forårsage muskel- eller endda knogleskader. Med Yunmai Pro er 10 minutter nok! Du behøver ikke engang at holde styr på tiden. aten vil gøre det for dig! Enheden er trust med en intelligent timer, der automatisk stopper med at fungere efter 10 minutters kontinuerlig drift . Så du kan nyde ikke kun en effektiv massage, men også sikkerheden ved brug!

Holdbart batteri

Du behøver ikke længere være begrænset af kabler og tilgængelige stikkontakter. Yunmai Pro Cordless Massager giver dig den frihed, du drømmer om! Med et holdbart 2600mAh batteri vil en fuldt opladet enhed køre i op til 14 timer, hvis du vælger den første hastighed, op til 10 timer, hvis du vælger den anden, eller op til 9 timer, hvis du vælger den tredje. Det betyder, at du ved normal daglig brug kan bruge aten i op til 14 dage!

Forbedret sign

På trods af sin enorme kapacitet er aten kendetegnet ved sin lille størrelse og ergonomiske sign . Komfortabelt håndtag ligger perfekt i hånden og glider ikke ud. Enheden er desuden ekstrem let - vejer kun 1 kg. Du kan nemt bruge den med kun én knap. Transport og opbevaring af aten er let i den medfølgende taske. Pro ser meget elegant og moderne ud på samme tid.

Farve: Grå
Måle: 183 x 230 x 71 mm
Vægt: 1000 gram
dell : YMFG-B563

[OUTOFSTOCK]

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng