FB

indkøbskurv0

Din indkøbsvogn er tom

Forsendelse

Samlet 0

Leveringerne fortsætter på trods af Coronavirussen!

Apple Airpods 2

Apple AirPods 2 med Laddningsetui
Apple AirPods 2 med Laddningsetui
Skift til billedvisning

Apple Airpods 2

Varenummer M174

Dette er de nye Apple AirPods. Enkelhed og teknologi i en behagelig forbindelse. Resultatet er helt fantastisk. Ingen kabler! Læs mere
1 739 kr
Fjernlagring, 4-8 hverdage

Fås i følgende kategori :

Trådløs. Bekymringer Løst. Lidt fantastisk
Når du vælger dem, er de klar til at blive brugt på alle dine enheder. Når du lægger dem i øret, forbinder de direkte. Når du taler, er din stemme tydeligt hørt. Dette er de nye Apple AirPods . Enkelhed og teknologi i en behagelig forbindelse. Resultatet er helt fantastisk.

Trådløse hovedtelefoner. Nu uden alt sammenflettet
Indstil dem med et enkelt simpelt tryk. Derefter aktiveres dine AirPods automatisk og altid tilsluttet. Brug af dem er lige så nemt - de føler, når du har dem i dine ører og pauser, når du tager dem ud. Lydoplevelsen er lige så fantastisk, om du lytter til din iPhone , Apple Watch , iPad eller Mac.

Tryk, og Siri svarer
Din yndlingsassistent er aldrig langt væk. Du skal blot trykke to gange på et af AirPod-skallerne og aktivere Siri uden at skulle hente din iPhone fra din lomme.

Hvad gør en chip derinde? Meget meget
Alle de banebrydende funktioner i AirPods drives af den Apple designet W1-chip. Det giver en utrolig effektiv trådløs forbindelse og bedre lyd . Derudover styrer W1 chip batterilevetiden så godt, at du kan lytte efter fem timer på en enkelt opladning. Ydeevne på dette niveau, i en sådan lille enhed, er aldrig blevet set eller hørt før.

Føl dig, når du taler
En talaccelerometer registrerer, når du taler . Det fokuserer derefter på din stemme og filtrerer samtidig baggrundsstøj ud ved hjælp af et par stråleformende mikrofoner.

Føl dig, når du lytter
Optiske sensorer og bevægelsesaccelerometre hjælper W1 chip til automatisk at styre lyden og aktivere mikrofonen, så du kan vælge om du vil bruge et eller to AirPod-skaller. De sørger også for, at AirPods begynder at spille så snart du lægger dem i ørerne.

24 timers frihed
AirPods har den bedste batterilevetid på markedet4, med fem timer på en enkelt opladning. Og takket være opladeren kan du bruge dem endnu længere - sagen giver flere ekstra omkostninger og en samlet batterilevetid på 24 timer. 5 Har du brug for at oplade dine håndsæt hurtigt? 15 minutter inde i opladningen tilfælde er tilstrækkelig for hele tre timers lyssning.6 Du kan kontrollere batteriet ved at holde AirPods i nærheden af din iPhone , eller bede Siri hvor meget batterilevetid der er tilbage.

Virkelig god lyd. klart
Med AirPods er al lyd som sød musik til dine ører. Du får righoldig lyd af høj kvalitet, og når du vil ringe eller tale med Siri, fjerner begge stråleformende mikrofoner baggrundsstøj.

Automatisk tilslutning. Ændres jævnt.
AirPods forbinder automatisk til alle dine Apple enheder. De holder kontakten med din iPhone og Apple Watch på samme tid og skifter et øjeblik mellem de to enheder. Vil du lytte til din Mac eller iPad ? Vælg derefter AirPods på den pågældende enhed.

passer: iPhone , iPad og Apple Watch
model: mv7n2zm / a
Farve: hvid
Bluetooth: Ja

Dette produkt passer til følgende enheder:

  • AirPods 1 / 2

Det kan også arbejde sammen med andre. Ikke sikker? Kontakt os!

anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Andre kunder har også købt

Elago Trio Elago
Elago Trio Elago
En ladestation, der oplader 3 enheder på samme tid; en Apple Watch , en Apple AirPod og en iPhone med lynkontakt.
 
Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne
Apple Lightning til USB-kabel
Apple Lightning til USB-kabel
Den nye iPhone s har en mindre docking-stik end sin forgænger, såkaldt Lyn-stik.
 
Halvstjerne Stjerne Stjerne
Elago Airpods Secure Fit
Elago Airpods Secure Fit
Tilbehør til airpods, der får dem til at sidde bedre i ørerne.