FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Fragt

Totalt 0

Printere med support til AirPrint og iPhone

Printere De fleste mennesker bruger i dag også deres smartphone til at tage billeder. Hvis du nogensinde havde ønsket, at du let kunne udskrive fotos og dokumenter direkte fra din iPhone , er det nu muligt. I denne kategori finder du printere, der giver dig mulighed for at udskrive fotos fra din iPhone ved hjælp af AirPrint -teknologi fra Apple . Ved hjælp af wifi kan du nemt udskrive det, du har brug for, uden at skulle tilslutte kabler eller starte computeren. Læs mere om printere med support til AirPrint og iPhone

Udvalgte produkter (30 af i alt 50)

Denne gruppe indeholder for tiden ingen produkter.
Læs mere om printere med support til AirPrint og iPhone
Printere med support til AirPrint og iPhoneSelvfølgelig fungerer printerne meget godt, selvom du vil udskrive via computeren. De fungerer normalt både med kabel og trådløst. I vores sortiment finder du printere fra kendte mærker, som alle er kendt for deres høje kvalitet. Der er slanke varianter, der passer perfekt i de mindre hjem, men også større modeller, der passer til hjemmekontoret.

Det er muligt at købe fotopapir i høj kvalitet, som er kompatibelt med alle vores printere. Derudover er det meget billigere at håndtere udskrifterne selv, end at sende digitale billeder til en udvikler.

Vi tilbyder også alt-i-en-printere, hvor du udover at kunne udskrive dokumenter også kan kopiere og scanne billeder og tekster. I vores sortiment finder du printere i flere forskellige størrelser og prisklasser med forskellige udskrivningshastigheder. Fra vores sortiment er det muligt at vælge mellem LED-, inkjet- og laserprintere. Vi har også etiketprintere til dig, der simpelthen vil kunne mærke dine ting med dit navn og telefonnummer. Derudover sælger vi naturligvis også papir og andre forbrugsvarer til printere.
Tillbage