FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
cricut
ipad
magsafe
airtag
taske med
brodit
cover
tomtoc 14
tasker
taske
airpods cover
iphone oplader
ipad cover 10,9
vide
usb c
projektor
iphone x cover
oplader
ram mount
Smart hjem Batterier

Batterier til din elektronik og dit smarte hjem

Batterier af alle slags, både engangs- og genopladelige. I vores segment er det primært smart home-gadgets, der skal have batteri, men der er også en masse mikrofoner, fotoblitz og lignende.
Læs mere batterier til din elektronik og dit smarte hjem

Sorter efter:

Læs mere batterier til din elektronik og dit smarte hjem
Batterier, der bruges i smart home-enheder, varierer afhængigt af enhedstype og producent.

Her er nogle almindelige batterityper, der bruges i smarte hjemmeenheder

AA og AAA batterier

Mange trådløse smarte hjemmeenheder, såsom fjernbetjeninger, sensorer og nogle sikkerhedskameraer, bruger standard AA- eller AAA-batterier. Disse er let tilgængelige og nemme at udskifte.

Knapcelle batterier

Små enheder såsom dør- og vinduessensorer, nogle typer smartlåse og termometre kan bruge møntcellebatterier (såsom CR2032). Disse batterier er flade og runde, og de holder ofte længere end standard AA/AAA batterier, men de er ikke så almindelige i husholdninger.

Genopladelige lithium-ion batterier

Nogle mere effektive smarte hjemmeenheder, såsom smarthøjttalere og avancerede sikkerhedskameraer, kan have indbyggede genopladelige lithium-ion-batterier. Disse batterier giver længere levetid og højere kapacitet, men de kræver en opladningskilde og kan normalt ikke udskiftes af brugeren.

Særlige batterier

Nogle smarte hjemmeenheder kræver muligvis specielle batterier med bestemte størrelser eller kapaciteter, som ikke er standard. Det er vigtigt at kontrollere enhedens specifikationer eller producentens anbefalinger for den korrekte batteritype.

Integrerede batterier

Mange moderne smart home-enheder har integrerede batterier, som ikke er beregnet til at blive udskiftet af brugeren. Disse enheder oplades normalt via USB eller en anden strømkilde.

Det er altid bedst at tjekke enhedens brugermanual eller producentens hjemmeside for specifikke anbefalinger om, hvilken type batteri der skal bruges.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk