FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
cricut
næt taske
magsafe
taske
ipad
ram
brodit
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
apple
iphone 15 pro max
mikrofon
magsafe oplader
laptop stand
Smart hjem Højtryksrensere

Højtryksrensere med app-understøttelse

I 2021 lancerede Kärcher en flok smarte højtryksrensere med app-understøttelse, via bluetooth. Måske er dette begyndelsen på en "appificering" af endnu flere dele af boligen og haven?
Læs mere Højtryksrensere med app-understøttelse

Sorter efter:

Læs mere Højtryksrensere med app-understøttelse
Nuværende opsætnings højtryksrensere fungerer med både iPhone / iPad og Android-telefoner via Kärcher Home & Garden-appen.

Højtryksrensere, der kobles til mobilen, er en type smart højtryksrenser, der kan styres og overvåges ved hjælp af en mobilapp via trådløs forbindelse. Denne teknologi giver brugerne øget bekvemmelighed og kontrol over rengøringsprocessen.

Her er nogle funktioner og fordele ved sådanne højtryksrensere:

Mobil app kontrol

Disse højtryksrensere kommer normalt med en medfølgende mobilapp, som kan downloades til din smartphone eller tablet. Appen giver dig mulighed for at starte, stoppe og fjernstyre højtryksrenseren.

Fjernovervågning

Med mobilappen kan du overvåge højtryksrenserens status og ydeevne i realtid. Du kan se trykniveauer, vandtemperatur, vandflow og andre relevante parametre direkte på din mobilskærm.

Fjernstart

Du kan starte højtryksrenserens motor og pumpe fra appen, inden du nærmer dig rengøringsområdet. Dette sparer tid og energi og giver dig mulighed for at starte rengøringen med det samme, når du er på stedet.

Brugerdefinerede indstillinger

Mobilappen kan give mulighed for at justere og tilpasse højtryksrenserens indstillinger, såsom tryk og vandflow, til forskellige rengøringsopgaver. Dette gør det muligt at tilpasse rengøringen til forskellige overflader og snavsniveauer.

Planlægning

Nogle smarte højtryksrensere med mobilappstyring kan lade dig planlægge rengøringsopgaver. Du kan indstille tidspunkter og datoer for, hvornår højtryksrenseren skal starte og stoppe med at rense automatisk.

Fejlmeddelelser og vedligeholdelsesmeddelelser

Appen kan generere fejlmeddelelser og notifikationer, hvis der er problemer, eller hvis højtryksrenseren trænger til vedligeholdelse. Dette hjælper dig med at holde din enhed i god stand og forhindre problemer.

Løbende opdateringer

Producenter af smarte højtryksrensere kan tilbyde regelmæssige opdateringer til mobilappen for at forbedre ydeevnen og tilføje nye funktioner.

Brugerdeling

I nogle tilfælde kan man dele adgang med familiemedlemmer eller kolleger, så flere kan styre højtryksrenseren og have overblik over rengøringsprojekter.

Før du køber en smart højtryksrenser, skal du sørge for, at den er kompatibel med din mobilapp og har de funktioner, du skal bruge til dine rengøringsopgaver.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk