FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ram mount
powerbank
cricut
ipad cover
airtag
tomtoc
iphone 11
moment
taske
cover
iphone 12 mini
næt taske
ipad 6
lås til taske
etui til iphone 13 pro max
mikrofon
brodit holder
paperlike
ipad 10,9
høretelefon
Netværkskameraer

Netværkskameraer/overvågningskameraer til smarte hjem

Både kablede og trådløse netværkskameraer til dit smarte hjem , alle med den fælles funktion, som du kan overvåge fra din iPhone / iPad (eller anden smartenhed). De fleste har nattesyn og mange er vandtætte, til udendørs brug.
Læs mere netværkskameraer/overvågningskameraer til smarte hjem

Populære produkter (30 af i alt 113)

Læs mere netværkskameraer/overvågningskameraer til smarte hjem
Overvåg hjemmet, kontoret eller gården, sørg bare for, at kameraet ikke peger mod offentlige steder ! En sådan overvågning kræver tilladelse fra Amtsstyrelsen.

Et overvågningskamera, der er tilsluttet din mobiltelefon, giver flere praktiske fordele i et smart hjem:
  1. Fjernovervågning : Med et overvågningskamera, der er forbundet til din mobil, kan du nemt overvåge dit hjem hvor som helst og når som helst. Uanset om du er på arbejde, på ferie eller i en anden del af huset, kan du holde øje med, hvad der sker derhjemme i realtid via din mobilapp.
  2. Sikkerhed : Overvågningskameraer bidrager til øget sikkerhed i dit hjem. Du kan modtage øjeblikkelige meddelelser om bevægelses- eller lyddetektering, så du kan handle hurtigt, hvis der sker noget mistænkeligt. Dette kan omfatte indbrud, indbrud eller andre uønskede begivenheder.
  3. Sikkerhed : Forældre og værger kan bruge overvågningskameraer til at holde øje med børn og kæledyr. Du kan følge børnenes aktiviteter, se hvornår de kommer hjem fra skole eller se hvordan dit kæledyr har det, når du ikke er der.
  4. Beviser : Overvågningskameraer kan tjene som bevis i tilfælde af en hændelse. Ved uheld, indbrud eller strid kan optagelser fra kamera være politiet eller forsikringsselskabet til hjælp.
  5. Energi- og ressourceeffektivitet : Ved at overvåge dit hjem kan du identificere områder, hvor du kan gøre dit energi- og ressourceforbrug mere effektivt. Du kan for eksempel se, om der er tændt lys i rum, der ikke er i brug, eller om der er utætheder i huset, der påvirker energiforbruget.
  6. Integration med andre smartenheder : Mange overvågningskameraer er kompatible med andre smarte enheder til hjemmet. Du kan for eksempel forbinde dit overvågningskamera med smarte lys, låse eller stemmeassistenter for at skabe mere avancerede automatiseringer og øge din hjemmeautomatisering.

Sammenfattende giver et overvågningskamera til mobiltelefonen dig øget sikkerhed, tryghed og kontrol over dit hjem, samtidig med at du får mulighed for at følge med i, hvad der sker, når du ikke er på plads. Dette gør det til en værdifuld del af et smart hjem-økosystem.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk