FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
pow
airtag
cricut
næt taske
brodit
magsafe
cover
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
taske
nomad
apple
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
Smart hjem Vanding

Vanding til smarte hjem

Gør dit liv lettere ved at lade smart home -produkter hjælpe med vanding i haven og havelandet! Produkterne styres via app, enten på iPhone , iPad eller anden smartenhed, og tillader også planlægning.
Læs mere vanding til smarte hjem

Sorter efter:

Læs mere vanding til smarte hjem
Vanding, der er forbundet med det smarte hjem, giver flere fordele og gør plejen af haven og planter meget mere smidig og bekvem. Her er nogle måder, hvorpå smart kunstvanding kan gøre livet lettere:

Automatisk kunstvanding

Med et smart kunstvandingssystem kan du planlægge og automatisere vanding af din have og dine planter. Du behøver ikke længere at huske at vande på bestemte tidspunkter eller i ferier, da systemet kan tage sig af vandingen for dig.

Vejrtilpasset kunstvanding

Mange smarte kunstvandingssystemer har vejrdataintegration. De kan justere vandingsplanen ud fra vejrudsigten, og hvis det allerede har regnet, behøver de ikke at vande. Dette sparer vand og er godt for miljøet.

Fjernbetjening via smartphone

Du kan styre dit vandingsanlæg med din smartphone eller tablet, uanset hvor du befinder dig. Hvis du vil lave en hurtig ændring af vandingsplanen eller slå den fra, når du er væk, er det kun et klik væk.

Tilpasning af kunstvanding

Smarte systemer giver normalt mulighed for at tilpasse vandingen til forskellige vækstområder og plantetyper. Du kan indstille forskellige zoner med forskellige vandingsplaner og vandstrømme for at sikre, at hver plante får den rigtige mængde vand.

Mobile apps til overvågning

Smarte vandingssystemer tilbyder apps, der giver dig overblik og kontrol over dit havevandingsanlæg. Du kan overvåge fugtighedsniveauer, vandingsplaner og vandniveauer direkte fra din mobiltelefon.

Sikkerhed ved fravær

Er du afsted på ferie eller forretningsrejse, kan du være sikker på, at dine planter stadig får den nødvendige vanding. Du kan fjernovervåge og justere systemet for at sikre, at alt er i orden.

Vandbesparelse

Smarte vandingssystemer kan være meget præcise og effektive i brugen af vand. Det betyder, at du ikke spilder vand gennem unødvendig overvanding, hvilket ikke kun er godt for miljøet, men også for din vandregning.

Alarmsystem

Mange smarte vandingssystemer kan generere alarmer, hvis der opstår problemer, såsom en utæt slange eller en defekt pumpe. Det giver dig mulighed for hurtigt at skride til handling og forebygge skader på haven.

Sammenfattende gør smart kunstvanding dit havearbejde mere smidigt ved at automatisere og tilpasse vanding efter behov. Det sparer tid, vand og giver dig en mere behagelig og kontrolleret haveoplevelse.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk