FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
taske
ipad
airtag
cricut
magsafe
brodit
tasker
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
Generelt tilbehør Håndledsremme og halskæder

Håndledsremme og halskæder til iPhone

For at undgå at du mister din iPhone , findes der fleksible og smarte løsninger i form af håndledsremme og halskæder . Der er alt fra innovative løsninger til enklere nylonstropper og fastgørelseselementer.
Læs mere Håndledsremme og halskæder til iPhone

Sorter efter:

Læs mere Håndledsremme og halskæder til iPhone

Halskæde giver frie hænder

En halskæde, som du kan fastgøre under skallen med IPU-plade eller rundt om telefonen med fleksibel nylon, giver dig hænder fri. Du har så stadig hurtig adgang til telefonen for at se beskeder eller hvem der ringer. Perfekt hvis du fx ikke har lommer på træningstøj eller arbejdstøj. Vælger du en længere model, kan du også bære den sikkert over skulderen eller på tværs af kroppen. Så hænger den mere stille og forstyrrer dig ikke, hvilket er praktisk, især hvis du træner

Håndledsarmbånd som sikkerhed

Der er sikkert mange af os, der går med vores iPhone i hånden , men med risiko for at miste den. Træner du og ønsker at kunne se afstande, puls eller lignende eller har brug for det hurtigt tilgængeligt, er et armbånd et smart valg. Med et håndledsarmbånd er du sikret, at din iPhone ikke dæmper på bakken, selvom du mister grebet om den. Håndledsarmbånd fås som både enkle og udsmykkede modeller. Der findes også modeller, der passer til Air Pods 2 eller lignende tilbehør, der har huller til at fastgøre en strop.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk