FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Fragt

Totalt 0

De tilsluttede toy Smart Numbers interagerer med iPad og uddannelsesmæssige apps inspireret af Montessori pædagogik. Marbotic tilbyder det bedste af fysiske og digitale spil ved at forbinde træfigurer til 3 apps til surfboardundervisning.

Smart Numbers er den ultimative læringsoplevelse for børn i alderen 3 til 6 år. Disse 10 forbundne træfigurer interagerer med bordplade og 3 gratis læringsapps, for at lære at beregne og beregne. Du skal blot tilføje træet figurer til bordplade skærmen og se, når magien sker!

Smart Numbers apps er tilgængelige på både svensk og dansk !

  • Det bedste af traditionelle legetøj og touchscreen teknologi
  • Oplev den tidløse skønhed i træblokke og lærings fremtid
  • 10 interaktive træ figurer til tabletter
  • 3 gratis apps til at lære at regne og beregne
  • Sikker legetøj til børnene! Smarte tal er passive dele. De arbejder simpelthen med kroppens statiske elektricitet. Hverken WiFi, Bluetooth eller batteri er påkrævet. Blid til bordpladeets skærm
  • Smart Numbers er kompatible med iPad og de fleste Samsung surfboards.
  • Tilgængelig på 9 sprog: Hjælper dig med at lære børn at tælle på deres eget sprog og på andre sprog! Engelsk, svensk, dansk, fransk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk og nederlandsk er tilgængelige.


Teknologi legetøj med sjæl inspireret af Montessori
For at hjælpe børn med at lære, tror vi stærkt på at aktivere børnenes hænder så meget som deres hjerner. Derfor har vi skabt denne unikke interaktion mellem træfigurer og tabletter. Dit barn udvikler trin for trin med 3 gratis apps, som stimulerer barnets fantasi og kreativitet.

de apps
Omfatter tæller op til 10, subitisering, problemløsning med addition og subtraktion, tæller op til 100 med enheder og tiere. Udformet af træningseksperter, ved hjælp af lærere inspireret af Montessori pædagogik.

10 fingre
Det er nemt at tælle op til 10 med dine fingre og Smart Numbers! Lær at genkende numre, erstatte og løse dine første tilføjelser!

Op til 100
Brug de typiske Montessori perler til at bygge tal ved hjælp af enheder og tiere. Du vil se, at det er så nemt at tælle op til 100! Udfordre dig selv ved at gætte manglende tal i træk og genkende numre skrevet med bogstaver.

Mere eller mindre
Løs tilføjelser og subtraktioner i selskab med søde små monster og havdyr. Du bliver bedt om at genkende mængder og løse fejlstavede operationer.

passer: iPad

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Stäng