FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
næt taske
taske
airtag
cricut
pen
projektor
proclip
brodit
ram
ram mount x
cover 6
ipad
cover
ipad cover 10,2
nomad
ipad cover
magsafe
ipad air 4

Samsung Galaxy A15

Samsung Galaxy A15 er en overkommelig smartphone, der tilbyder et imponerende udvalg af funktioner til brugere, der leder efter ydeevne til en overkommelig pris. Med sit elegante design og moderne æstetik giver den en behagelig brugeroplevelse.
Læs mere samsung Galaxy A15

Populære produkter (30 af i alt 30)

Læs mere samsung Galaxy A15
En imponerende 6,5" Super AMOLED-skærm giver levende farver og skarpe detaljer, hvilket gør den perfekt til at se film, spille spil og surfe på nettet. På trods af sin store skærm er enheden let og behagelig at håndtere.

Samsung Galaxy A15 er drevet af en kraftfuld octa-core processor, som muliggør smidig multitasking og håndtering af krævende apps og spil. Med generøs intern hukommelse og lagerplads har brugerne masser af plads til deres yndlingsapps, billeder, videoer og filer.

Kameraet på Samsung Galaxy A15 er en anden fremragende funktion. Det har en tredobbelt kameraopsætning på bagsiden, inklusive et hovedkamera i høj opløsning til skarpe og klare billeder, et ultra-vidvinkelkamera til imponerende landskabsbilleder. Et dedikeret makrokamera lader brugerne fange små detaljer tæt på med imponerende skarphed.

Derudover har Samsung Galaxy A15 et kraftigt batteri , der holder hele dagen ved normal brug, hvilket eliminerer behovet for hyppig opladning. Den understøtter også hurtig opladning, hvilket giver brugerne mulighed for hurtigt at genoplade deres enhed og komme tilbage til deres aktiviteter.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk