FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ram mount
powerbank
cricut
ipad cover
airtag
tomtoc
iphone 11
moment
taske
cover
iphone 12 mini
næt taske
ipad 6
lås til taske
etui til iphone 13 pro max
mikrofon
brodit holder
paperlike
ipad 10,9
høretelefon

Samsung Galaxy S21+

Samsung Galaxy S21+ er et af de imponerende medlemmer af Samsungs flagskibsserie, der blev lanceret i begyndelsen af 2021. Med en imponerende kombination af kraftfuld ydeevne, avancerede kamerateknologier og et slående design er Galaxy S21 Plus designet til at imponere brugere, der leder efter en premium smartphone oplevelse.
Læs mere samsung Galaxy S21+

Populære produkter (26 af i alt 26)

Læs mere samsung Galaxy S21+
En af de første ting, der fanger øjet, er den store og levende skærm. Galaxy S21+ er udstyret med en 6,7-tommer Dynamic AMOLED-skærm, der leverer rige farver, dyb kontrast og imponerende lysstyrke. Den høje opdateringshastighed på 120 Hz giver også en jævn og lydhør brugeroplevelse, når du gennemser indhold eller spiller spil.

Under hætten driver en kraftfuld processor og generøse mængder RAM Galaxy S21+ til at levere hurtig og responsiv ydeevne. Uanset om du multitasker mellem apps, spiller grafikintensive spil eller streamer high-definition video, giver Galaxy S21+ en jævn og problemfri brugeroplevelse.

En af de mest imponerende funktioner ved Galaxy S21+ er dens avancerede kameraopsætning. Med tre bagkameraer, inklusive et 12 MP hovedkamera, et 12 MP ultravidvinkelkamera og et 64 MP telefotokamera, kan brugerne tage fantastiske billeder og videoer i høj kvalitet under alle forhold. Uanset om det er i stærkt dagslys, svagt lys eller endda zoomer, leverer Galaxy S21+ imponerende resultater hver gang.

Når det kommer til design, har Galaxy S21 Plus en moderne og elegant æstetik. Den er lavet af materialer af høj kvalitet og har en glat og strømlinet profil, der føles premium i hånden. Det bagerste kameramodul integreres problemfrit med enhedens design, hvilket giver den et karakteristisk udseende, der skiller sig ud.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk