FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ram mount
powerbank
cricut
ipad cover
airtag
tomtoc
iphone 11
moment
taske
cover
iphone 12 mini
næt taske
ipad 6
lås til taske
etui til iphone 13 pro max
mikrofon
brodit holder
paperlike
ipad 10,9
høretelefon

Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra er kronjuvelen i Samsungs flagskibsserie og tilbyder en overlegen kombination af kraft, ydeevne og avanceret teknologi. Med et imponerende sæt funktioner og et slående design er Galaxy S21 Ultra designet til at tilfredsstille de mest krævende brugere.
Læs mere samsung Galaxy S21 Ultra

Populære produkter (29 af i alt 29)

Læs mere samsung Galaxy S21 Ultra
En af de mest imponerende funktioner ved Galaxy S21 Ultra er dens fantastiske skærm. Telefonen er udstyret med en massiv 6,8-tommer Dynamic AMOLED 2X-skærm, der leverer enestående billedkvalitet med levende farver, dyb kontrast og imponerende lysstyrke. Skærmen har også en adaptiv opdateringshastighed på op til 120 Hz, hvilket giver en utrolig jævn og lydhør brugeroplevelse.

Under hætten er Galaxy S21 Ultra drevet af den kraftfulde Exynos 2100 eller Snapdragon 888-processor (afhængigt af region) sammen med generøse mængder RAM, der giver lynhurtig ydeevne og jævn multitasking. Uanset om du spiller de nyeste spil, redigerer 8K-videoer eller udfører tunge opgaver, kan Galaxy S21 Ultra klare det uden problemer.

En af de mest imponerende funktioner ved Galaxy S21 Ultra er dens avancerede kameraopsætning. Telefonen er udstyret med et quad-kamera på bagsiden, inklusive et 108 MP hovedkamera, to telefotokameraer (et med 3x optisk zoom og et med 10x optisk zoom) og et 12MP ultra-vidvinkelkamera. Dette giver brugerne enestående fleksibilitet og muligheden for at tage billeder og videoer i høj kvalitet i alle situationer.

Galaxy S21 Ultra tilbyder også imponerende batterilevetid og hurtig opladning, så du kan bruge din telefon hele dagen uden at bekymre dig om, at den dør. Derudover understøtter den 5G-netværk, Wi-Fi 6E og andre avancerede tilslutningsmuligheder for at holde dig forbundet, uanset hvor du går.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk