FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Fragt

Totalt 0

Bestil inden kl. 14:00 den 22. december for garanteret levering - LÆS MERE
Generelt tilbehør Smartwatches

Smartwatches / Smart ure til iPhone

Smarte ure er et tilbehør, der er kommet for at blive, takket være deres mange funktioner er de utroligt populære. I vores sortiment finder du smarte ure, som du kan bruge sammen med din iPhone .

Smartwatches / Smart ure til iPhone
Læs mere om smartwatches / Smart ure til iPhone

Sorter efter:

Smartwatches (18 st)

Læs mere om smartwatches / Smart ure til iPhone
De leveres af flere mærker, der er store inden for elektronik. Uanset om du leder efter et smart ur til et overkommeligt pris til dit barn eller et til dig selv, har vi meget at tilbyde.

Smarte ure i flere designs

Et smartur kan se ud på flere måder, nogle har det samme runde udseende som et almindeligt ur, mens andre er firkantede. Farverne varierer fra klassisk sort til pink og beige. Mange smartwatches har udskiftelige armbånd, så du kan ændre urets udseende. På denne måde kan du tilpasse udseendet baseret på dit tøj. Armbåndene er normalt lavet af noget plastmateriale, som er både holdbart og let at holde rent.

Mange nyttige funktioner

Fordelene ved et smart ur er naturligvis alle funktionerne. Alle modeller i vores sortiment er også kompatible med iPhone . Urene kan blandt andet måle pulsen, have timere og selvfølgelig vise tiden. Mange af modellerne modtager beskeder fra din telefon, viser kalorieforbrænding og mængden af trin, du går på en dag. Derudover har de fleste smartwatches en IP -vurdering mod vand og støv, nogle er endda helt vandtætte og fungerer godt for eksempel svømmere.

Smarturene til børn viser blandt andet, hvor dit barn er. På nogle ure har du mulighed for at indstille et område, hvor barnet får lov til at bevæge sig, hvis det bevæger sig uden for området, får du besked. Du kan også ringe til og fra uret, hvis det har et SIM -kort.
Tillbage