FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
næt taske
airtag
brodit
cricut
projektor
proclip
ram
ipad
ram mount x
tasker
cover 6
nomad
cover
ipad cover 10,2
magsafe
ipad 10.9 cover
headset
ta
Holdere

Action holder til iPhone

Baseret på navnet " Action Bracket " kan det antages, at det refererer til et robust beslag eller beslag beregnet til brug under aktive eller potentielt barske forhold, f.eks.
Læs mere action holder til iPhone

Sorter efter:

Læs mere action holder til iPhone
når du cykler, kører på motorcykel, klatrer eller udfører andre aktiviteter, hvor en normal holder måske ikke passer.

Her er nogle egenskaber og anvendelsesområder, som en sådan holder kan have:
  1. Robust konstruktion : En actionholder kan være lavet af slidstærke materialer, der kan modstå stød, rystelser og andre belastninger.
  2. Sikker vedhæftning : Den skal tilbyde en sikker fastgørelse af din iPhone , så den ikke falder ud under intense aktiviteter.
  3. Vandtæt : Hvis den er beregnet til brug udendørs eller under våde forhold, kan den have en vandtæt funktion eller i det mindste give en vis beskyttelse mod vandstænk.
  4. Roterbar og justerbar : For at give optimal vinkel til visning eller til brug med kameraapps.
  5. Kompatibilitet med andet udstyr : Mange action-beslag er designet til nemt at blive fastgjort til udstyr såsom hjelme, cykelstyr, motorcykelstyr, brystremme og mere.
  6. Hurtig tilslutning : Nogle kan tilbyde en hurtig forbindelsesfunktion, der gør det nemt at fjerne eller vedhæfte din iPhone hurtigt.

Hvis du overvejer at købe en " actionholder ", bør du gennemgå produktspecifikationerne og anmeldelserne nøje for at sikre, at den lever op til dine behov og forventninger. Forskellige modeller og mærker kan have forskellige funktioner og kvalitetsniveauer.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk