FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

ipad 6
ipad
taske
airtag
cricut
brodit
tasker
magsafe
taske med
cover
ipad cover 10,9
vide
ram mount
iphone oplader
iphone x cover
nomad
oplader
laptop stand
uag
ipad oplader
AirTag Batterier

Batterier til AirTag - CR2032

Et CR2032-batteri til en AirTag holder cirka et år ifølge Apple beregninger. Her er et udvalg af batterier fra forskellige kendte mærker.
Læs mere batterier til AirTag - CR2032

Sorter efter:

Læs mere batterier til AirTag - CR2032
CR2032 er en specifik type møntcellebatteri, der bruges som strømkilde til Apple AirTag. Der er flere forskellige funktioner og fordele ved at bruge CR2032-batterier i forhold til AirTag:

  1. Langvarig brug: CR2032-batterier er kendt for deres lange levetid og pålidelige ydeevne. Det betyder, at du ikke behøver at skifte batteri i din AirTag særlig ofte.
  2. Kompakt størrelse: CR2032 batterier er små og har en flad og rund form, hvilket gør dem ideelle til at passe ind i AirTag'ens kompakte design uden at fylde meget.
  3. Generel tilgængelighed: CR2032-batterier er almindelige og let tilgængelige mange steder, herunder købmandsforretninger, elektronikbutikker og onlineforhandlere. Dette gør det nemt at finde og udskifte batteriet, når det er nødvendigt.
  4. Strømeffektivitet: CR2032-batterier er kendt for deres strømeffektivitet, som hjælper med at forlænge batteriets levetid og minimere strømforbruget i din AirTag.
  5. Nem at udskifte: Udskiftning af CR2032-batteriet i din AirTag er en enkel proces. Du kan nemt åbne AirTag'en, fjerne det gamle batteri og indsætte et nyt for at fortsætte med at bruge enheden.

Som konklusion er CR2032-batteriet et pålideligt og praktisk valg, der giver langvarig strøm til Apple AirTag. Dens generelle tilgængelighed og kompakte størrelse gør den til en praktisk mulighed for brugere, der ønsker at holde deres AirTags kørende uden afbrydelser.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk