FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
cricut
magsafe
projektor
ipad
ram
ram mount x
tasker
cover
nomad
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
mikrofon
magsafe oplader
cover 6
ta
Etui og holder Armbånd

Armbånd med plads til Apple AirTag

Er du allerede godt i gang med at bruge AirTag fra Apple? Måske har du en AirTag i din nøglering eller din pung?
Læs mere armbånd med plads til Apple AirTag

Sorter efter:

Læs mere armbånd med plads til Apple AirTag
Så kan du nemlig lokalisere dine ejendele, hvis du forlægger dem eller glemmer dem et sted.

En AirTag i et armbånd omkring håndleddet fylder ikke mere end et helt almindeligt armbåndsur, og løsningen giver dig mulighed for at lokalisere andre personer i et utal af forskellige situationer.

Hold styr på hinanden

Familien er på ferie, men hvor rendte ungerne nu hen? Eller hvor blev resten af venneflokken lige af på festivalen? Du kan sikkert selv komme på mange flere situationer og anvendelsesmuligheder, som er relevante for dig.

Med en AirTag om håndleddet kan du holde styr på børn, bedsteforældre eller andre familiemedlemmer på ferien og i forlystelsesparker. Eller du kan finde frem til kammeraterne, når I er på festival eller bare en tur i byen.

Masser af valgmuligheder

I denne kategori finder du vores store udvalg af armbånd til Apples AirTag. Armbåndene findes i mange forskellige modeller, materialer og farver. Der er helt sikkert også et, der passer perfekt til dig. Uanset, hvilken stil eller smag du har, kan du sikkert finde din favorit i vores store udvalg af armbånd til Apples AirTag.

Med AirTag fra Apple har du mulighed for at holde styr på dine ejendele og finde dem, hvis de bliver væk. Med et armbånd kan du desuden lokalisere familie eller venner i situationer, hvor det er vigtigt, at I ikke bliver væk fra hinanden.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk