FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
  • Arzopa A1 M Portable Monitor 17,3\"
  • Arzopa A1 M Portable Monitor 17,3\"
  • Arzopa A1 M Portable Monitor 17,3\"
  • Arzopa A1 M Portable Monitor 17,3\"
  • Arzopa A1 M Portable Monitor 17,3\"
  • Arzopa A1 M Portable Monitor 17,3\"
  • Arzopa A1 M Portable Monitor 17,3\"
  • Arzopa A1 M Portable Monitor 17,3\"
Art. nr. V81399

Arzopa A1 M bærbar skærm 17,3"

Arzopa A1 M bærbare skærm tilbyder en 17,3-tommer fuld HD-skærm med fremragende billedkvalitet og levende farver. Avanceret øjenplejeteknologi reducerer skærmflimmer og skadeligt blåt lys.

Læs mere
1.639 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Arzopa A1 M bærbare skærm tilbyder en 17,3-tommer fuld HD-skærm med fremragende billedkvalitet og levende farver. Avanceret øjenplejeteknologi reducerer skærmflimmer og skadeligt blåt lys, hvilket minimerer øjentræthed og sikrer behageligt arbejde selv hele dagen. Den har 2 indbyggede højttalere, og dens lette og kompakte design gør den nem at pakke ned i tasken og tage med dig, uanset hvor du går.

Høj billedkvalitet

Den 17,3 tommer store skærm med 16:9 billedformat og Full HD 1920 x 1080p opløsning giver utroligt klare og detaljerede billeder, der tager dig til en verden af virtual reality. Med en lysstyrke på 300 cd/m2 kan du nyde billeder med levende farver og mættede detaljer, selv i stærkt oplyste rum. Derudover bruger den HDR-teknologi til at garantere en endnu bedre seeroplevelse.

Bred kompatibilitet

Arzopa A1 M byder på flere forskellige porte. Den har en mini HDMI- og USB-C-port, som giver dig mulighed for problemfrit at forbinde til en bærbar computer, tablet eller endda en spillekonsol. Samtidig giver et 3,5 mm-stik dig mulighed for at tilslutte eksterne højttalere eller høretelefoner. Du kan nemt tilslutte din Macbook , smartphone, PS4-konsol og mere.

Forskellige visningstilstande

A1 M tilbyder op til tre visningstilstande, hvilket gør den perfekt til mange situationer. Duplicate Mode giver dig mulighed for at dele billedet fra din bærbare computer til en større skærm, mens Extend Mode giver dig mulighed for at udvide dit skrivebord fra hovedskærmen til en bærbar skærm, hvilket giver dig endnu mere plads, mens du arbejder. Anden skærmtilstand gør det muligt at bruge skærmen uafhængigt som en anden skærm.

Let, holdbar og pålidelig

Den bærbare skærm imponerer ikke kun med sin fantastiske billedkvalitet og funktionalitet, men også med sin robuste konstruktion. Skærmen er lavet af aluminiumslegering og er let og ekstremt holdbar - perfekt til både hverdagsbrug og rejser. Du kan placere den både lodret og vandret, tilpasse den til dine præferencer og arbejdsstil, og den brede synsvinkel på 178° sikrer et ensartet billede og fremragende farvegengivelse, uanset hvilken vinkel du ser på skærmen.

Oplev lydens kraft

Den bærbare skærm er udstyret med 2 højttalere, der lader dig nyde højkvalitetslyd og tilbyder en fantastisk surround-lydeffekt. Uanset om du ser en film, lytter til musik eller spiller spil, vil de indbyggede højttalere placere dig lige midt i handlingen!

Dette omfatter:
  • Arzopa A1 M skærm
  • USB-C til USB-C kabel
  • Mini HDMI til HDMI-kabel (kun til dataoverførsel)
  • USB-C til USB-A-kabel (kun til strøm)
  • brugervejledning

Farve: Sort
Skærmstørrelse: 17,3"

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng