FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
  • Avatto TRV06 Smart Thermostat Radiator Valve ZigBee
  • Avatto TRV06 Smart Thermostat Radiator Valve ZigBee
  • Avatto TRV06 Smart Thermostat Radiator Valve ZigBee
  • Avatto TRV06 Smart Thermostat Radiator Valve ZigBee
  • Avatto TRV06 Smart Thermostat Radiator Valve ZigBee
  • Avatto TRV06 Smart Thermostat Radiator Valve ZigBee
Art. nr. V62002

Avatto Smart Termostat Radiator Ventil TRV06 (ZigBee)

Avatto smarte termostat lader dig fjernstyre den fra næsten hvor som helst i verden ved hjælp af Tuya-appen. Hub påkrævet (medfølger ikke).

Læs mere

Tilføj tilbehør

[Info]
429 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Gør dit hjem behageligt varmt. Avatto TRV06 smarte termostat giver dig mulighed for at fjernstyre den fra næsten hvor som helst i verden ved hjælp af Tuya-appen, samt oprette driftsplaner.


Navet (medfølger ikke) giver dig mulighed for at bruge alle de funktioner, som termostatventilen tilbyder. Det fungerer også med intelligente stemmeassistenter. Den har en række praktiske funktioner, herunder registrering af åbne vinduer, afkalkning og frostbeskyttelse. Den har også et LED-display for nem adgang til vigtig information.

Afkalkningsfunktion

Stol på, at dit varmelegeme er fuldt funktionelt. En gang hver anden uge åbner ventilen helt i ca. 30 sekunder. Denne løsning vil forhindre dannelsen af en stor mængde kalk. Displayet viser "Ad", og efter 30 sekunder vender køleren tilbage til sin tidligere driftstilstand.

Intelligent registrering af et åbent vindue

Høje varmeregninger hører fortiden til. Enheden har en åben vinduesfunktion. Hvad betyder det? Når termostatventilen registrerer et fald i rumtemperaturen på mere end 6°C inden for 4 minutter, vil den straks slukke for varmeren. Denne løsning vil spare dig penge! Funktionen slukker efter detektering af en temperaturstigning på 3°C eller automatisk efter 48 minutter. Du kan også slå den fra manuelt.

Endnu flere muligheder

TRV06 har en anti-frost funktion, der effektivt beskytter systemet mod frost. Når varmeren er slukket, og rumtemperaturen falder til under 5°C, tænder enheden automatisk for varmeren. Derudover gemmer ventilen intelligent de sidst indstillede parametre - en yderst nyttig funktion især i tilfælde af strømsvigt. Børneværn er også tilgængelig, og det er muligt at styre flere termostater i forskellige rum.

Praktisk fjernbetjening

Al den vigtigste information lige ved hånden! Download *Tuya Smart-appen til din smartphone eller tablet, og administrer TRV06-ventilen bekvemt hvor som helst. Når du har tilsluttet enheden til en hub (medfølger ikke), kan du også bruge den med smarte stemmeassistenter inklusive Smart Things, Google Assistant eller Amazon Alexa - en simpel stemmekommando er alt, der skal til for at indstille rumtemperaturen! Det er også muligt at dele enheden med andre medlemmer for at skabe et smart hjem sammen.

Match dens funktion til din tidsplan

Nu kan du nemt tilpasse opvarmningen i dit hjem til din livsstil. Enheden giver dig mulighed for at oprette ugentlige driftsplaner via appen. Takket være det kan du nemt justere temperaturen i hvert rum efter dine behov. Du behøver ikke længere bekymre dig om at vågne om morgenen i en fryser!

Med sans for detaljer

Avatto termostatventil er udstyret med et letlæseligt LED-display, takket være hvilket du får adgang til de vigtigste informationer om status for dens drift. Fra dets niveau lærer du om opvarmningsstatus, den indstillede temperatur eller den valgte tilstand. Det vil også give dig besked om et lavt batteriniveau.

Inkluderet

  • Smart termostatventil
  • Danfoss RA adapter
  • Danfoss RAV adapter
  • Danfoss RAVL adapter
  • Brugsanvisning

Passer til: iPhone eller anden smartphone sammen med
Farve: hvid
Protokol: ZigBee
Antal: 1 stk

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Attribut

Farve: Hvid
HomeKit-certificeret: Nej
Protokol: Philips Hue/ZigBee

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng