FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
næt taske
taske
airtag
cricut
pen
projektor
proclip
brodit
ram
ram mount x
cover 6
ipad
cover
ipad cover 10,2
nomad
ipad cover
magsafe
ipad air 4
Bluetooth

iPhone 15 - Bluetooth - Stort udvalg

Her har vi samlet diverse Bluetooth-tilbehør , der bruges sammen med iPhone 15.

Her finder du bluetooth høretelefoner, bluetooth højtalere og andet tilbehør, der bruger bluetooth teknologi.
Læs mere iPhone 15 - Bluetooth - Stort udvalg

Populære produkter (30 af i alt 313)

Læs mere iPhone 15 - Bluetooth - Stort udvalg

Bluetooth højttaler

Bluetooth-højttalere til iPhone er ideelle til at udnytte Apple trådløse økosystem fuldt ud. Disse højttalere bruger Bluetooth-teknologi til nemt at oprette forbindelse til iPhone enheder og giver brugerne mulighed for at nyde højkvalitetslyd uden ledninger. Med en simpel forbindelsesproces kan brugere nemt parre deres iPhone med Bluetooth-højttaleren og begynde at streame deres yndlingsmusik, podcasts eller andet lydindhold.

Mange Bluetooth-højttalere er også designet med Apple æstetik og brugervenlighed i tankerne, hvilket gør dem til et perfekt supplement til iPhone familien. Nogle højttalere er også kompatible med Siri, som giver brugerne mulighed for at styre afspilningen med stemmekommandoer.

Med bærbarhed og imponerende lydydeevne tilbyder Bluetooth-højttalere brugerne enkelheden og fleksibiliteten til at forbedre deres lydoplevelse, uanset hvor de er.

Bluetooth høretelefoner

Bluetooth-hovedtelefoner er trådløse hovedtelefoner , der forbinder til enheder via Bluetooth-teknologi i stedet for traditionelle kabler. Denne trådløse teknologi giver brugerne frihed til at lytte til musik, tage telefonopkald og se film uden at være begrænset af ledninger.

Bluetooth-hovedtelefoner kommer i en række forskellige stilarter, herunder in-ear, on-ear og over-ear, og tilbyder ofte funktioner som støjreduktion og en indbygget mikrofon for en forbedret brugeroplevelse. Med nem parring og lang batterilevetid er Bluetooth-hovedtelefoner et populært valg for dem, der ønsker en jævn og trådløs lydoplevelse, uanset hvor de er.

Bluetooth trackere

Bluetooth-trackere er små enheder, der bruger Bluetooth-teknologi til at hjælpe brugere med at finde tabte eller stjålne genstande . Disse enheder kan nemt fastgøres til nøgler, tegnebøger, tasker eller andre værdigenstande og parres med en smartphone via en specifik app. Når genstanden er tabt, kan brugeren bruge appen til at sende et signal til trackeren, hvilket får den til at udsende lyd- eller lyssignaler for at lette søgningen.

Nogle Bluetooth-trackere har også funktioner såsom geofencing, som giver brugerne en advarsel, hvis objektet forlader et bestemt område. Med deres kompakte størrelse og brugervenlighed er Bluetooth-trackere en praktisk løsning til at holde styr på værdifulde ejendele.
Tillbage
Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk