FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
  • Brodit ProClip 855666
  • Brodit ProClip 855666
Art. nr. V24967

Brodit ProClip 855666

Denne ProClip passer blandt andet til Volkswagen ID.4 21. Monter din enhed inden for behageligt syn og rækkevidde af bilen! Med ProClip bliver det lettere og sikrere at bruge mobil.

Læs mere
169 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Denne ProClip passer blandt andet til Volkswagen ID.4 21. Monter din enhed inden for behageligt syn og rækkevidde af bilen! ProClip gør det lettere og mere sikkert at bruge mobile enheder i køretøjer. ProClip er et monteringsbeslag, som du fastgør til bilens instrumentbræt. På ProClip monterer du alt tilbehør, såsom en holder til en mobiltelefon eller anden trust .

ProClip er en bil, den er unikt designet til hver dell og har perfekt pasform. ProClip giver en stabil monteringsplatform og fås med flere acer indsættelsesmuligheder for de fleste dell dig. Diskret sign der passer godt ind i interiøret. Trafiksikker, pæn og behagelig!

ProClip er let at samle, du kan gøre det på et minut! Du klikker blot ProClip ind i slots i instrumentbrættet, du behøver ikke at bore huller eller bruge specialværktøjer, og du behøver ikke adskille dashboardet. En detaljeret monteringsvejledning er inkluderet. ProClip har AMPS-huller, der forenkler monteringen af holdere. Fremstillet af ABS / Acetal-plast i høj kvalitet. Farve: Sort. Udviklet og produceret i Sverige.

- Vil du være i stand til at skifte mellem flere holdere på samme ProClip? Se Brodit s MultiMoveClip.
- Installerer du større drev eller har du større trust ? Se Brodit forstærkede monteringsbeslag og piedestalbeslag (PM-beslag).


Læs hele instruktionen omhyggeligt og se på billederne, inden du begynder at samle. Det er vigtigt at montere ProClip-beslaget først: indehaveren / trust skal monteres, når ProClip er på plads.

1. acer en nedre del af konsollen på rammen, der omgiver luft gitter.

2. Tryk den øverste del af beslaget nedad / fremad, og hæng den vinklede øverste del under rammen, der omgiver luftgitteret.

3. Dette ProClip kan også være acer som på den venstre luft gitter.

4. ProClip monteret på forhånd.

Passer til: Volkswagen ID.4 21
dell : 855666

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng