FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
cricut
magsafe
projektor
ipad
ram
ram mount x
tasker
cover
nomad
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
mikrofon
magsafe oplader
cover 6
ta
  • Brodit Tough Sleeve för Fast Installation 759168 (iPad 10,2)
  • Brodit Tough Sleeve 759168
  • Brodit Tough Sleeve 759168
  • Brodit Tough Sleeve 759168
  • Brodit Tough Sleeve 759168
  • Brodit Tough Sleeve 759168
  • Brodit Tough Sleeve för Fast Installation 759168 (iPad 10,2)
  • Brodit Tough Sleeve 759168
  • Brodit Tough Sleeve 759168
  • Brodit Tough Sleeve 759168
  • Brodit Tough Sleeve 759168
  • Brodit Tough Sleeve 759168
Art. nr. V41844

Brodit Tough Sleeve til hurtig installation 759168 (iPad 10.2)

Valget for dig, der bruger din enhed i et hårdt miljø hver dag! Din enhed er beskyttet i et stødsikkert hylster, mens den oplades.

Læs mere
1.219 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 1 år
Til fast installation. Med aktiv MultiMoveClip. 12/24V. Med vippeled.

Valget for dig, der bruger din enhed i et hårdt miljø hver dag! Din enhed er beskyttet i et stødsikkert hylster, mens den oplades. Du kan nemt tage enheden med dig og flytte den mellem køretøj-køretøj eller køretøj-kontor.

First acer "s din enhed i stødsikker sleeve er en slank version af en robust skal/etui med de indbyggede dæmpere (Heavy Duty Tough Sleeve).

Dæmperne hjælper med at beskytte enheden i tilfælde af mindre stød/påvirkninger, eller hvis du taber den. Fastgør derefter ærmet til en aktiv MultiMoveClip ved at trykke den fast ned i beslaget. Når den klikker på plads, tilsluttes opladningen automatisk via Sliding Power Block.

Takket være den hurtige montering kan du også fjerne ærmet fra monteringen på et øjeblik. Ladekontakten er holdbar til at modstå hyppigt slid ved daglig professionel brug.

Enheden sidder godt fast i bøsningen og kan ikke fjernes, for at fjerne den kræver det at løsne skruerne. Du har fuld adgang til kameraet og alle knapper, når enheden er i ærmet.

Til fast installation. Monteret over 2A sikring inde i instrumentbrættet. Professionel installation anbefales. 12/24 Volt. Produktet er E-mærket.

trust med et vippedrejsel, så du nemt kan skifte mellem stående og liggende tilstand. Du kan justere vinklen og hældningen, så du kan se godt på skærmen. Fremstillet af sort ABS og acetalplast. Fremstillet i Sverige.

Monteret på piedestalbeslag (PM-beslag) (medfølger ikke) eller ekstra stærk monteringsplatform.

Læs hele vejledningen omhyggeligt og se på billederne, inden monteringen påbegyndes.
1. For at placere enheden i stødbestandig ærme: acer en enhed af ærmer dæksel. Tilslut forsigtigt ladestikket til enheden. BEMÆRK: Det er meget vigtigt at holde stikket lige foran enheden og slutte det lige ind i enheden (hvis du vinkler stikket / indsætter det i en vinkel i enheden, risikerer du at beskadige stikket / enheden) acer forsiden stykke/ramme over apparatet og skrue bagfra med de medfølgende skruer. Indsæt den korte skrue i positionen vist på illustrationen og de lange skruer i de andre forborede huller. Enheden er nu sikkert i ærmet og kan ikke fjernes, for at fjerne den kræver det at løsne skruerne.

2. For at montere den aktive MultiMoveClip: Løsn skruen i midten af Power Block, så du kan fjerne monteringspladen på bagsiden. acer monteringspladen på det ønskede sted og fastgør med de medfølgende skruer. acer en Power Block over monteringspladen og skru den fast. Spænd skruen, så MultiMoveClip sidder godt fast, men stadig kan vinkles.

3. Sæt ærmet på den aktive MultiMoveClip: acer et ærme over Power Block og skub det lige ned i Power Block, indtil du hører/føler det snapper. Enheden er nu forbundet til opladeren.

For at fjerne ærmet fra den aktive MultiMoveClip: Tryk fremad på Power Block-låsearmen, så ærmet er fri. Skub ærmet lige op ud af Power Block.

4. Produktet er formonteret.

Passer til: Apple iPad 10.2
Farve: Sort
dell : 759168

Dette produkt passer til følgende enheder:

  • iPad 10,2 (2019-2021)

Det kan også passe til andre. Er du usikker? Så kontakt os!

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Findes i følgende kategori(er):

Attribut

Montering: Uden beslag

Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng