FB

Varekurv0

Din varekurv er tom

Produkter
Fragt fra29 kr

Fragt

Sökresultat -

Populære søgninger

pow
ipad 6
airtag
brodit
næt taske
magsafe
cricut
ipad
ram
projektor
ram mount x
tasker
cover
nomad
taske
ipad cover 10,2
iphone 15 pro max
magsafe oplader
mikrofon
cover 6
  • Brother MFC-J5340DW A3 4-in-1 Inkjet Printer
  • Brother MFC-J5340DW A3 4-in-1 Inkjet Printer
  • Brother MFC-J5340DW A3 4-in-1 Inkjet Printer
  • Brother MFC-J5340DW A3 4-in-1 Inkjet Printer
  • Brother MFC-J5340DW A3 4-in-1 Inkjet Printer
  • Brother MFC-J5340DW A3 4-in-1 Inkjet Printer
Art. nr. V90279

Brother MFC-J5340DW A3 4-i-1 inkjetprinter

En trådløs alt-i-en inkjetprinter til professionel brug. A3-kapacitet giver dig mulighed for at producere en række A3- og A4-farvedokumenter uden besvær.

Læs mere
2.049 kr
Fjernlagring, 3-8 hverdage
Checkmark 60 dages returret
Checkmark Forsendelse fra 29 kr
Checkmark Hurtig kundeservice
Checkmark Har eksisteret siden 2008
Garanti: 3 år
MFC-J5340DW professionelle A3 alt-i-en printer er bygget til at holde og opfylde behovene hos det mindre kontor og arbejdsgruppe. A3-kapacitet giver dig mulighed for at producere en række A3- og A4-farvedokumenter uden besværet, samtidig med at du leverer højkvalitetsudskrifter, hurtige printhastigheder og lave driftsomkostninger.

Denne multifunktionsenhed tilbyder udskrivning, kopiering, scanning og faxfunktioner Udskriv fra din arbejdsstation, i et mødelokale eller fra din mobile enhed med en trådløs forbindelse.

Udskriv i større format

Få dine dokumenter til at se bedre ud ved at udskrive dem i A3. Med fuld farve A3-print bliver dit vigtige undervisningsmateriale eller præsentationsdokument bedre synligt og ser mere interessant ud. Ved at printe A3-dokumenter internt har du mere kontrol og tilpasser dig dine deadlines, hvilket giver dig mere fleksibilitet.

Arbejd altid online

Du behøver ikke sidde ved dit skrivebord eller endda i nærheden af printeren for at bruge MFC-J6540DW. Med udvalget af forskellige tilslutningsmuligheder kan du printe hvor som helst på kontoret eller derhjemme. Selv fra din mobiltelefon via trådløs forbindelse.

Download Brother Mobile Connect- appen og få adgang til en række funktioner, såsom at sende udskriftsjob, tjekke dine blækniveauer eller bestille genopfyldninger, når det er nødvendigt. Printeren understøtter AirPrint.

Øg din udskrivningshastighed med MAXIDRIVE

Det nyudviklede højtydende printhoved giver mulighed for en dramatisk forbedring af printhastigheden, hvilket sparer dig tid, når du udskriver dine forretningsdokumenter. Det er ikke kun hastigheden der er forbedret, men også det nye printhoved som er meget holdbart og giver ekstrem høj printkvalitet og giver professionelle resultater til dine print.

Scanningsteknologi for forbedret arbejdsgang

MFC-J5340DW er en multifunktionsenhed, der kan mere end blot at printe. Scanningsmulighederne kan for eksempel forbedre din produktivitet, når du arbejder hjemmefra. Scan i farve eller sort/hvid ved høje hastigheder til flere destinationer for at øge arbejdsgangen: Billede, Fil, OCR og E-mail.

Bygget til at holde

Du har brug for en enhed, du kan stole på. Disse professionelle A3 MFP"er er konstrueret til at være robuste forretningsenheder, der leverer hurtig, sikker og professionel kvalitet for at imødekomme dine voksende forretningsbehov.

Pakken indeholder

Strømadapter, Produktsikkerhedsvejledning, Tilbehør, Brugervejledning, Garantikort, Hurtig vejledning.

Produktet leveres med LC422 patroner. Første gang du installerer et sæt blækpatroner, vil maskinen bruge en mængde blæk til at fylde forsyningsrørene til udskrifter af høj kvalitet. Denne proces vil kun ske én gang. Mængden af blæk tilbage vil være mindst 358 sider BK og 358 sider CMY.

Farve: hvid
Forbindelse: Wifi, LAN, USB-A
Maksimal papirstørrelse: A3

Dokument:

Anmeldelser (0):


Skriv en anmeldelse

Skriv en anmeldelse


Læs vores kunders anmeldelser

Overvåg produktet
Angiv din e-mailadresse:


Luk
Luk
Tilføj tilbehørTilføj tilbehørLuk
Stäng